Ja taas Kouvolaan. Onpas niillä nyt meille sopivia kokeita.

Ensin aamulla jäljelle, arvottiin vielä kivasti numero 1. Janalla yksi pieni kaarros jolta palasi itse takaisin. Jälki lähti melkein takamerkiltä, otti takajäljen. Tuomarin käskystä käännyttiin. Nättiä rauhallista jäljestystä. Nosti nätisti kolme ekaa keppiä, vikasta meni ilmeisesti vähän ohi. Palattiin takaisinpäin ja sekin löytyi.
Janalta pisteitä 17.

Sitten paikanvaihto ja odotusta ja odotusta. Seuraavaksi esineille. Nosti ekan (jääkiekko) nopeasti vasemmasta laidasta, pudotti kerran tuodessa ja räkäisi jalkoihin. Kiekolla tai muulla painavalla voisi treenatakin joskus. Etsi piiitkään, mitään ei noussut. Ihan lopussa toi kaksi viimeistä esinettä, ensin keskeltä kuopasta ja sitten ihan oikeasta laidasta kun vihdoin sattui menemään tuulen oikealta puolelta.
Pisteitä taisi tulla 27?

Sitten tarkkuuteen. Ei ihan virittynyt oikeaan lajiin, haukkui vähän lähetyksessä ja lähti turhan lujaa mennen ruudun yli. Käskin takaisin jolloin palasi ruutuun, suoraan esineelle ja maahan. Esineenä viisisenttinen kolikko. Ruutu melkein paljas kasvustosta, tosi helppo.
Pisteitä 19.

Sitten pudotettu. Eipä juuri huomauttamista, loppuasento vino. Pisteitä 20.

Viimeisenä maastossa hakuun. Ja siihenhän se kosahti. Työskentely parempaa kuin hakukokeessa, liikkui ihan kivasti joskin aika vallattomasti. Ilmaisi ensin vasemmasta takakulmasta (joo, mutta se on lyhyt rata!) maalimiehen. Hyvä ilmaisu. Lopun aikaa pommitin oikealle, lähinnä etukulmaan jossa oli sopiva maalimiespusikko, muuten hyvin aukeaa jonka koira oli käynyt läpi. Ei ilmaisua. Ajan loputtua maalimies kertoi että koira oli käynyt vaneripiilolla muttei ilmaissut. Plääh. :( Meillä on siis ihan oikeasti ongelma.
Maasto oli kai osa viime kertaista rataa, ihan samanlainen profiililtaan.

Ja tottikseen. Ekassa parissa ja suoritus ekana nron perusteella. Vihdoin, kivaa edes se!. Ei liikevirheitä, hitaat luoksetulot (mutta ei pysähtynyt ja tuli eteen, jee kai) ja hitaat noudot. Pystystä melkein kiipesi takaisin eli kosketti jonkun verran kun tuli ihan vauhditta, kapulankin heitin tosi vinoon. Eteen meni ehkä 15 metriä jonka jälkeen maahan, äh, nytkö tuo alkaa.
Pisteet samat 78 kun viimeksikin, nyt kyllä tuntui (ja kuulema näytti) huomattavasti paremmalta kuin viimeksi.

Tuomareina Vesse haussa ja esineillä, Markku Korhonen muussa.

Ja tulos siis EK3 kolmostuloksella, maastopisteet se mitä noista yhteensä tulee.

Nyt pistettäneen kokeet tauolle, pitää saada joku roti tuohon ilmaisuhommaan. Jos sitä nyt enää kokeisiin kuntoon saa.