Pennin kanssa treenattiin ruutua vieraassa paikassa (tai no, poissa kotipihalta) niin ettei se nähnyt sen rakentamista ja se oli kyllä ihan pihalla. Ensimmäisellä käskyllä ei lähtenyt mihinkään. Omalla liikkeellä sain sen ruutuun. Tosi hitaat pysähdykset joka kerta, terävyys puuttui kokonaan. Vaan eipä ole pysähdyksistä juurikaan palautettu viime aikoina. Pennillä taitaa olla motivaatiopula. Välillä varsinkin kotona tekee hommia hienosti mutta kun mennään muualle, kiinnostus herpoaa. Terävyys ja sellainen tekemisen maku puuttuu liikkeistä. Hmm. Lopetanko koko homman vai vieläkö yritän jotain ? Parempaa palkkaamista kenties ? Nyt kun aloin asiaa miettimään, se palkattiin alkuaikoina lähes kokonaan leikkimällä. Nyt olen siirtynyt enimmäkseen nameihin. Eikö tuo ole sille oikea palkka ? Onhan se ahne mutta ehkä repiminen on sittenkin parempaa. Tai sitten se on vaan tullut aikuiseksi ja löysäksi ja lopettanut nuoruuden hösellyksen ? Tai sitten en itse enää paneudu hommaan täysillä kun ei kisata ja koira huomaa sen ?

Frescon kanssa pari pientä agivetoa. Ensin kaarteita pois niin että lähdin itse esteen jälkeen takaisin tulosuuntaan seuraavalle esteelle. Tuntuu että kääntyi lopussa nopeammin. Rimoja lenteli jonkun verran mutta toruminen auttoi. Tuo treeni auttanee myös siihen että keskittyy vielä paremmin hyppäämiseen vaikka tulee kiire ja minä huudan, vaihdan asentoa tai suuntaa. Tauon jälkeen kontaktitreeni, kaikki kontaktiesteet. Itse jatkan juoksemista esteen ohi ja koira jää kontaktille. Alussa seis-käsky tai murahdus jos meinaa tulla yli. Puomi hieno. Aalla jäi muutaman kerran vähän turhan ylös, annoin jäädä. Keinulla tuli yli mutta teki kontaktin, se selvästi vaikein.

Peko-telineet pariin kertaan. Kaikki hienosti, tosin toisella kerralla pituus pyki. Johtuiko siitä että koira oli hetkeä aikaisemmin täräyttänyt lujaa päin auton vetokoukkua ? Vaikutti selvästi liikkumiseen, tuon näki pöydillä jotka eivät toimineet ollenkaan, en saanut sitä ruutuun. Suorastaan kiersi ruudun. Treenaa, koeilmo maanantaina ! Muutama ryömiminen, menee hyvin paitsi vinoon.