Ja Frescolle totuttuun tapaan kaksi hyllyä. Tuomarina Risse Koponen ja radat oikein mukavia.

Ekalla radalla kolmas este putki jossa ohjasin ihan itse koiran väärään päähän. Kun se taas tuli niin kovaa (yllätys yllätys) ja yhtäkkiä se väärä pää vaan oli siinä edessä, hups. Lisäksi tippui yksi rima ja toisen kerran samaan putkeen tultaessa olin niin jäljessä että otus meni taas väärään päähän. Muuten rata oli ihan kelpo. Pysyi lähdössä hyvin.

Toisella radalla jätin lähtöön, etenin viitisen metriä ja käännyin katsomaan. Fresco luuli tuota kutsuksi ja ponkaisi pari metriä eteenpäin johon käskin maahan. En käynyt siirtämässä sitä (tyhmä minä!) vaan jätin makaamaan siihen ihan ykkösaidan eteen. Kutsuin ja sieltähän se tuli ali. Eipä tullut tuo mieleenkään kun Fresco ei ole alituloa harrastanut ikinä mutta selvähän tuo oli, ei se varmaan edes nähnyt sitä aitaa. No, rata oli muutenkin huono eli ei niin väliksi. Tuli kieltoja enemmän kuin tarpeeksi ja ainakin yksi rima alas. Ohjasin varmaan huolimattomasti ja koirakin kävi aika kuumana.

Muuten viikonloppuna lenkkeilyä, esineruutua (etsii edelleen turhan kauan mutta tekee töitä koko ajan ja viimein löytääkin) ja tottista lähinnä noudon osalta joka ei vaan toimi. Kokeilin muutaman kerran (taas kerran) lähteä juoksemaan karkuun kun tuo kapulaa. Toisella kerralla menin nurkan taakse piiloon ja ihmettelin kun ei koiraa näy ei kuulu kutsullakaan. Katselin ympärilleni ja siellähän se seisoi kapula suussa toisella nurkalla. Oli tullut toista kautta ja tietysti taas sen verran paineessa ettei tullut edes luokse asti ilmoittautumaan.
Tehtiin noutoa myös kiloisella palikalla, ei eroa 650-grammaiseen. Menee lujaa ja tulee hiljaa.