Hinthaaran uudessa paikassa. Frescolle kisanomainen treeni. Neljä maalimiestä, en tiennyt missä ovat. Oikea puoli tallattu, vasen sattuneesta syystä ei vaikka se olisi loppujen lopuksi ollut paljon helpompi tallata. Tuuli vähän pyörivästi takaa. Keskilinja noin 200 m.

Ensin lähetys oikealle. Meni hienosti kulmaan asti ja kääntyi tallausten mukana etenemään rataa pitkin. Etsi jonkun aikaa ja löysi maalimiehen. Ilmaisussa ei huomauttamista.
Sitten vasemmalle jossa makaava maalimies. Ilmaisu taas ok.

Sitten tyhjää. Ja tyhjää. Pistotin turhan tiheään kun ei mitään alkanut löytyä. Muutama uusi lähetys kun kääntyi liian aikaisin ja muutama piikkipisto joita en korjannut.

Viimeiset maalimiehet takakulmissa ojan jälkeen, oikea ihan ojanpenkalla ja vasen vähän pidemmällä. Löytyivät ok nuokin. Ilmaisu viimeiselläkin vallan hyväksyttävä vaikka koira oli jo aika puhki, haukkui kaikilla loppuun asti. Muutamalla otin haltuun ennen palkkausta, tuli hyvin sivulle. Samoin pysyi kivasti mukana keskilinjalle palatessa eikä juoksennellut omiaan.

Oli Frescon eka kerta tässä paikassa. Nyt lähti suoraan sinne minne pyydettin eikä tehnyt alussa vajaita ja vinoja pistoja kuten on joskus tupannut vieraassa paikassa tekemään. Jotain on siis opittukin.

Puh, tuon tyyppistä treeniä pitää ottaa lisää. Oma usko loppui jo viidessäkympissä kun mitään ei alkanut löytyä ja aloin pistottaa turhan tiheään ja lopetin koiran lukemisen.
Jatkossa pitää ottaa myös palkkaamattomia, noita ei ole tehty aikoihin. Sekä lyhyempiä ilmaisuja ja mahdollisesti muutama ylipitkä.

Mustille neljä peräänlähtöä. Pikkuheppu oli ihan innoissaan. :D Näytti jo ihan prolta kun oli liivitkin päällä. Oli ennen omaa vuoroaan purkanut intoaan autossa järsimällä mm. vaihdekeppiä. Penteleen vekara. Illalla kunnostautui vielä kotonakin muotoilemalla (piilossa) sandaalin kantaosaa.

Pistetään tähän Misse vähän hillitsemään emännän kiihtynyttä mieltä:
1587147.jpg

Orvokit ovat ihme kyllä saaneet olla jo viikkokaupalla verannalla ihan koskematta. *koputan puuta*

Musti on kyllä useassakin suhteessa ihan omaa luokkaansa aiempiin kasvattamiini pentuihin verrattuna.
Se on ihan tuhottoman kova käyttämään ääntään (komennushaukkua irtoaa juuri niin paljon kuin sallitaan kun on tylsää ja pikkumies haluaa jotain), kiusaamaan muita koiria (lähinnä Frescoa) ja pureskelemaan (kaikkea ja koko ajan).

Puolipäiväloma loppui toukokuun loppuun ja nyt paahdetaan taas täysipituista päivää. Isäntä käy pissuttamassa pikkukoiran kesken päivän eli ei nyt joudu ihan tuhottomia aikoja kuitenkaan pidättämään.