Tuloksena kaksi hyllyä.

Ekalla radalla koiruus oli aika vallaton eikä varsinaisesti kuulolla. Alkupätkä valsseineen meni kuitenkin kivasti. Kepeille tokasta välistä sisään. Uusi yritys ja väärältä puolelta sisään. Tuo jälkimmäinen oli vähän omakin moka, olin liian lähellä keppejä.
Keppejen jälkeen tiukka ysikymppinen oikealle josta koira kuitenkin jatkoi suoraan. Sain sen huudettua takaisin ennen puomia mutta vauhtia oli sen verran että meni aidasta ohi josta siis kolmas kielto. Huoh. Loppurata kohtuullinen, tosin puomilla eksyi minun taakseni vaikka otin ohjauksen aika varman päälle. Kontaktit Penniksi ok, eihän tuo kisoissa aalla pysähdy. Muttei loikannutkaan. Loppusuoralla pyöri. Rimojakin radalla putosi jokunen.
Ei kummoinen rata kaikkiaan.

Toisella radalla mielenkiintoinen alku eli neljän esteen suora jonka jälkeen ysikymppinen oikealle ja aita sekä heti perään tosi tiukasti toinen ysikymppinen vasemmalle ja putkeen. Otin pätkän takaaleikkauksilla, toimi ihan hyvin. Rata meni muutenkin kivasti, mitä nyt muutama rima tippui. Kontaktiesteenä vain keinu, ei huomauttamista. Toiseksi viimeisenä esteenä kepit "väärältä puolelta" vietynä. Tuossa ei yleensä Pennin kanssa ole sen isompia ongelmia kuin kepeissä muutenkaan (joita siis riittää) mutta nyt ei pujotellut loppuun. Ekalla kerralla haki hienosti kepit ja oikeasta välistä sisään mutta lopetti kesken ihan lopussa. Toisella kerralla sama, hienosti sisään mutta lopetti nyt jo aiemmin. Otin koiran hallintaan ja poistuttiin radalta.

Eli moninaiset ovat ongelmat.

RIMAn uudessa hallissa oli hyvä pohja ja muutenkin halli oli mukava lukuunottamatta melkoista ahtautta pienessä katsomossa ja ovensuussa. Eli ei ole Pennin paikka jatkossa tuo. Ei häiriinny muista rataa tehdessään mutta lähtöön sitä ei ole kiva luotsata eikä hallissa tee mieli käydä yhtään ennen omaa vuoroa.