Tiistaina 17.7. kävin Terhillä ihailemassa reilu kolmeviikkoisia aussiepentuja. Olivat vaan ihania. :))
Sieltä suunnattiin suoraan agilitytreeneihin Maunulaan. Oli aika kinkkinen ratapätkä, ei mennyt ihan niin kuin piti kummankaan kanssa. Oma ajoitus vaan on niin pielessä.

Keskiviikkona 18.7. ohjelmassa rauniotreenit. Frescolla vapaata etsintää, en jaksanut ottaa kunnolla hanskaan niin hoiti homman aika itsekseen. Bongasi puskissa olleet maalimiehet helposti ja ilmaisi ok, tosin maalimiehet päättivät palkata jo viiden ekan haukun jälkeen eikä about viiden jälkeen sen jälkeen kun itse olen saapunut paikalle niinkuin oli puhe. ;) No, ei tuo mitään, tulipahan tällainenkin treeni.

Torstaina 19.7. Ojankoon agiloimaan, aiheena takaleikkaus. Pennin kanssa homma kulki hienosti, mitä nyt pari aitaa oudosti kaatui. Frescon kanssa ajoitus edelleen ihan metsässä ja kun se vielä herkkänä reagoi nopeasti minun liikkeisiini niin eihän tuosta kesää tule. Jossain vaiheessa treeniä koira huomasi etten ollut oikein tyytyväinen tilanteeseen ja oli jotenkin vähän vaisu eikä tavallisen yhteistyöhaluinen. Pitää kiinnittää tuohonkin huomiota, ei ainakaan parantanut menoa.
Ojangosta Malmin Apexiin jossa silmäpeilaus. Penni on peilattu viimeksi kasvattajan luona pentuna ja nythän sillä on ikää melkein 6,5 v. Frescokin on aiemmin peilattu kerran, taisi olla noin vuoden ikäinen silloin. Kummallakin edelleen silmät hienot ja terveet. :) Hyvä juttu.

Perjantaina 20.7. käytiin Lauran kanssa metsälenkillä. Pennikin suhtautuu jo tosi kivasti pikku-Nessaan ja saa olla vapaasti pennun kanssa. Alussa vähän rajoitin ettei päässyt säikyttelemään.
Koira-aktiviteetin lomassa tehtiin koko viikko juhlavalmisteluja lauantain kesäbileitä varten.

Lauantaina 21.7. kestittiin melkein 60 henkeä mutsin ja faijan luona Kuusisaaressa. Juhlan aiheena maanantainen siviilisäädyn muutos. Oli muuten alyttömän kivaa ! Kokin tekemä grilliruoka oli taivaallista ja dj soitti hyvää musiikkia koko illan (ja ilmeisesti yönkin). Kiitos kaikille vieraille kun pääsitte paikalle, yksin olisi ollut tylsempi juhlia. ;)