Muutama kuva ah aina niin kuvauksellisesta Frescosta:

¨

On se kivaa kuvata jaloa koiraeläintä. :D

Vaan on se sentään joskus vähän älykkäämmänkin näköinen:

Eilen käytiin taas vähän rankempi lenkki, pituutta 1,5 tuntia jossa kyntöpellon ylitys ja muutama rajumpi iso ojanylihyppy. Ja illalla oli taas pojan jalka kipeä. :( Ei se nyt kolmijalkaiseksi mennyt mutta levon jälkeen varoi selvästi jalkaa ja oli vähän hiljaisen oloinen.
Kai se on vielä käytävä lekurissa katsomassa josko ne kolmas kerta sanoisi totuuden ja jalasta löytyisi vikaa. Mielellään korjattavissa olevaa.

Tällä hetkellähän tilanne on sellainen että normielämä vapaanakin sujuu joskaan ihan pisimmät lenkit eivät. Tai siis lenkit sujuvat, ei se liikkeessä ole ontunut sitten marraskuun mutta lenkin jälkeisen levon jälkeen näkyy että sattuu. Agilityä treenimielessä ei voi ajatellakaan. Hakua jo ajatellaan mutta katsotaan nyt sitten tuleeko siitä mitään.

Myös tämänpäiväisen lenkin jälkeen liikkui vähän huonon näköisesti, eilinen todennäköisesti vielä vaikutti. Tosin tulihan se tänäänkin käveltyä puolisentoista tuntia koirat vapaana mutta ilman sen kummempia loikkimisia ja ihan tasaisessa maastossa vaan. Jäistähän tuolla on ja koira liukasteli muutaman kerran ihan kunnolla, josko siinäkin satuttanut. Puuh, ei tästä vaan näytä tulevan loppua. :( 

Napsin uusia kuvia XYZ-pennuista eli Pulusta, Namista ja Stuntti-pojasta. Nuo löytyvät kotisivuilta eli täältä.