Töistä ajoissa pois ja hammaslääkärin kautta Ojankoon. Sarin kanssa ratatreenit jossa ainakin radan alku viikonloppuisten sm-kisojen inspiroima. Mukava rata ja toimi hyvin molemmilla vähän erilailla vietynä. Varsinkin Penni oli vallan erinomainen, teki kivasti hommia yhdessä eikä hillunut omiaan. Kepitkin toimivat erittäin hyvin vaikkei vienti tai lopetuskaan ollut ihan helpoimmasta päästä. Ihan alkoi miettimään että miksi Pennin kanssa ei kisata ?

Illalla vakitreenit Maunulassa, kouluttajana seuraavat kuusi viikkoa Anna A. Kiva radanpätkä, hyvin löytyivät meidän ongelmakohdat. Penni oli ilmeisesti vähän leipääntynyt koko hommaan ja esitti kaikki temppunsa. Kepeillä lopetti kesken jos edes meni sisään ja muutenkin homma toimi vähän niin ja näin. Tuota voi näköjään siis treenata liikaakin. Ja nyt sen taas muisti miksi Pennin kanssa ei kisata. :D

Frescolla oli tapansa mukaan kivaa. Paitsi ehkä viimeisellä pussilla johon onnistui solmimaan itsensä niin tehokkaasti että nenästäkin tuli verta. Koiralta siis.