Maanantaina tavan tapaan hakutreenit. Ihan sikakuuma, paikalle ajaessa asteita taisi olla +26. Tehtiin suht lyhyet treenit, itseäkään ei huvittanut olla paarmojen syötävänä enempää kuin tarpeellista oli.

Mustille keskilinjan ylitystä. Maalimies kuljetti sitä sivurajalla vähän matkaa alueen suuntaisesti. Kutsuin, koissu tuli ja nakkasin sen yli keskilinjan. Ekalla lähetykselle koiran ilme oli näkemisen arvionen, ei ollut tietenkään yhtään varautunut moiseen. Meni kuitenkin joka lähetyksellä nätisti ja suhteellisen suoraankin, hienoa !

Frescolle toinen puoli tyhjä, toisella kaksi maalimiestä etukulmassa ja suht radan lopussa. Viimeisillä pistoilla laittelin huonosta kohtaa eikä meinannu saada hajua ja meinasi hyytyä koko koiruus. Lähti kyllä aina kun lähetettiin muttei mennyt alkuunkaan tarpeeksi syvälle. Vihdoin meni ja samalla sai sitten hajunkin. Ilmaisut hienot.

Tiistaina Järvenpäähän jossa Korrejen koulutus ATD:n sm-tokojoukkueille. Otettiin Mustin kanssa Pekan opissa kehääntuloja (toimi kivasti), seuraamista (juoksu kamalan väljää, muuten kohtalaista. Uutena edistämisenpoistokeinona ympyrä jota pienennellään), jäävät ja luoksetulo. Ryhmässä myös makaaminen (ei hyvä, nuuski taas ilmaa ja vähän maatakin ja kääntyi ihan lopussa lonkka-asentoon).

Keskiviikkona Open class -epikset Maunulassa. Mustin kanssa pyöräytettiin rata kahteen kertaan joista ekalta ei nopea nolla ja tokalta kieltoja ja rimoja ja ties mitä kahdenkympin edestä. Ihan kökkö päivä muutenkin, nettiyhteys ei edelleenkää pelaa (kiitos kaikesta tumpuloinnista Elisalle!), Mytty hajotteli viinilaseja kaappejen päällä kiipeillessään ja Minssulla on ilmeisesti jotain hormoonivaivaa. Great.

Torstaina normiagitreenit. Kouluttajana piti olla Kim Kurkinen mutta liekö unohtanut vai mitä mutta keskenään ryhmän kanssa treenailtiin. Tehtiin halliin vähän typistetty Open class -rata ja väännettiin taas sitä. Musti oli varsin pätevä. Alun rimojen kanssa saa kyllä varoa ainakin jos esteen sattuvat sunnuntaina samoille etäisyyksille kuin tuolla.

1276873914_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuossa näkee hyvin Mustin ja Frescon luonne-eron. Nöyrä Fresco sanoo että mamsku älä tuijota sen laatikon läpi ja partiolainen Musti kysyy mitä tehdään.

Lauantaina muutettiin broidia perheineen. Tai siis emäntä muutti, koirat tylsistelivät kotona.

Sunnuntaina heti aamusta Agirotuun Teivoon. Musti kisasi kaksi starttia, epävirallisia molemmat. Ensin aamupäivällä rotuviesti jossa Team Ardientessa mukana Dina, Rauha, Musti ja Ture. Dina ja Rauha ovat Mustin siskopuolia samasta emästä ja Ture taas edellisten isä ja Mustin enopuoli tai jotain sinne päin.
Rata oli n. kolmosten tasoa ja kohtuullisen mukava. Meille about kymppi, taisi tulla yksi kielto ja yksi rima alas. Koira oli kuitenkin kuulolla ja vauhtiakin löytyi mukavasti.

Open Class radalta hyl, väärä putken pää veti taas kerran.

 1278499962_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1278500028_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
kuvat: Sanni Husso