Lenkillä pimeässä. Että voikin pimeydessäkin olla eroja, joskus on sellaista pimeää missä näkee ihan hyvin ja joskus ihan säkkipimeää kuten eilen. No, lenkistä selvittiin taas kunnialla kiitos runsaiden heijastimien.

Illalla kotona tunnaria. Taidetaankin Frescon kanssa toistaiseksi harjoitella kapulan pitämistä ja kantamista siististi pureskelematta. Eilen alkoi sellainen rouskina että tikut vaan lentelivät. Keskeytin tuomisharjoituksen siihen ja otettiin vaan nättiä pitämistä ja metrin verran tuomista. Jatketaan noin jonkun aikaa. Ja nyt pitäisi siis ihan oikeasti ryhdistäytyä ja treenata tuota eikä laiskotella kuten on tehty viimeinen kuukausi ihan joka saralla.

Sijoituskissa Milli vietiin kollilaan. Sulhasmies on 10 vuoden kypsään ikään ehtinyt Riku. Rikulla on hommista kokemusta ja se näkyy, astui nimittäin Millin jo heti yöllä. Nyt toivotaan sieviä valkolaikkupentuja maaliskuun puolenvälin kieppeille. :)

Koirat tietysti mukana kissareissulla ja Penni taas stressissä ja kierroksilla autossa varsinkin menomatkan. Viime aikoina olen huomioinut että kun ollaan kolmestaan minä ja koirat liikenteessä, Penni on ihan rauhassa. Hermostuu välittömästi kun Ismo lähtee autoon mukaan. Yleensä tuolla kokoonpanolla Ismo ajaa. Pitää kokeilla vielä niin että minä ajan eli onko "ongelma" Ismon ajamisessa (tietysti noin, ammattikuski kun on ;)) vai siinä että Ismo yleensä on mukana.Ttuolla porukalla mennään usein autolla metsälenkille ja Penni kiihtynee jo ajatuksesta. Kyllä tuon kanssa pohdittavaa riittää.