Ihan tyyni ilma, selvästi hankala koirille kun vanhat hajut jäivät lillimään paikalleen eivätkä uudetkaan liikkuneet auttamaan koiraa. Vähän sadetta ihan lopussa ja ilman valojakin vielä selvittiin, nippa nappa tosin.

Frescolle kolme maalimiestä, en tiennyt missä olivat. Kaikilta pitkä ilmaisu ja makkarapalkka. Ensimmäinen metallisessa putkenpätkässä radan alussa betoniputkien vieressä. Yritti mennä ohi putkien toiselta puolelta mutta otin takaisin tarkastamaan kun tosiaan hajut eivät tuossa ilmassa liikkuneet. Tarkensi ja ilmaisi hyvin ja pysyi jopa piilon ulkopuolella.
Sitten lähti vähän käsistä radan toiselle puolelle josta bongasi kelojen välistä seisovan maalimiehen. Hieno piiitkä ilmaisu.
Jatkettiin taas radan alkuperäiselle puolelle tornin lähelle jossa Fresco selvästi bongaili vanhoja hajuja jostain korkealta. Meinasi kiivetä torniin ja haukahtikin pariin kertaan. Jännästi tosiaan hajut liikkuivat, olisin voinut vannoa että lähialueella jossain korkealla on maalimies. Mutta ei, viimeinen maalimies oli kelan sisällä parinkymmenen metrin päässä. Löysi ja ilmaisi ok. Tavoistaan poiketen oli järkevä eikä hypännyt kelan sisälle kun juuri ponnistuspaikalla oli tosi liukas puulava.

Ihan kiva treeni. Ei ollut ihan hanskassa koko ajan mutta se oli oma moka, mitäs päästin juoksentelemaan. Ilma oli opettavainen, näki taas että kaikki ei todellakaan ole niin itsestäänselvää hajujen liikkumisen suhteen.

Kotiin ajellessa näin (viime hetkellä) kotitiellä kolme koiranulkoiluttajaa ja kaksi pikkupoikaa fillareineen. Ilman heijastimia tai mitään valonpilkahdustakaan. Pilkkopimeällä tiellä jossa ei ole katulamppuja jalkakäytävistä puhumattakaan. Äly ohoi ! Minkälainen ihminen lähtee tuollaisiin paikkoihin autojen sekaan liikkumaan ilman heijastinta ? Tai vielä pahempi, päästää lapsensa sinne ?
Vaan Suskilla ainakin heijastetaan hyvin. :)