Ennen raunioporukan telinetreeniä Frescon kanssa pöytiä pariin kertaan (taukoa välillä) kaikki läpi niin että lähetys sivulta ja koira kauimmalle pöydälle suoraan eteen. Tavoitteena saada se etenemään suoraan jotta sen voi pysäyttää ruutuun jos se sattuu olemaan kokeessa maahan merkattu. Toimi hyvin, pari kertaa jouduin käskemään takaisin kun lähti sivulla olevalle pöydälle, lähinnä vasemmalle tällä kertaa. Lopussa kaarsi hieman vasemman kautta mutta jatkoi kuin jatkoikin suoraan kauimmalle ilman lisäkäskyä. Varsinkin ekalla kerralla lähetyksessä mukana intovinkaisu, karsittava pois. Namit pöydillä taas, tuntuu toimivan tuolle.

Muutaman kerran myös merkkiä merkkinä metrinen tolppa. Toimi hyvin eri suunnista, tolppa tällä kertaa pöytien keskellä. Harjoitellaan nyt kaikki variaatiot läpi kun ei tiedä mitä kokeissa on vastassa. ;)

Pari agipätkää. 180 asteen käännöksessä rima tippui. Napinaa ja uusiksi, alkoi pysyä ylhäällä. Kontaktit ok, tosin keinulle ei pysähtynyt. Ei kuitenkaan loikkia / lentokeinuja. Puomilta pari metriä takaisinpäin ja kepit samansuuntaisesti kuin puomi. Ongelmia, valssina otettuna meni aina takaisin puomille. Loppujen lopuksi annoin sen juosta kontakteille ja jäin itse keppejen alkuun ja otin kutsuna sinne. Toimi hyvin.

Pennin kanssa samaa pätkää. Tiputti saman riman ja keppejen sisäänmenossa ongelmia. Tuolle pitäisi oikeasti tehdä jotain.

Käveltiin kentälle ja takaisin kun puomi oli kiinni. Koirat suht rauhassa remmissäkin.