Kuvissa Michelin-Musti 16 vrk ja 2200 g (paino taisi olla seuraavalta päivältä eli 17 vrk).

1422507.jpg

1422521.jpg

1422522.jpg

Huomioikaa kuonon kauneusrypyt. :D

Pennin kanssa startattiin pitkästä aikaa agikisoissa Ehon maneesilla. Olisipa voinut hyvin jättää väliinkin, sen verran keskittymätöntä kohellusta tuo oli.
Lähdössä koiruus jopa pysyi tällä kertaa, ennen tämänkertaista taukoa taisi varastella jonkunkin startin. Toisena esteenä rengas johon löi päänsä, ei katsonut mihin hyppäsi. Neljäntenä keinu jolta hyppäsi alas ennen kontaktia. Viisaampi olisi stopannut tuohon. Tyhmempi ohjaaja kuitenkin jatkoi, seurauksena koira viiletti puomilta alas kontaktia koskematta ja vilahti korvaakaan kääntämättä putken (väärään) päähän. Putken jälkeen hyppy ja tutkimaan keppejen numerolappua. Olisi varmaan ottanut suuhun jos olisi saanut. Kepit ok kun sisälle päästiin. Putki muuri hyppy aidan ohitus hyppy ja aalle jolta koiruus roiskaisi tosi rumasti alas. Pääsi vielä hyppäämään aidan ennen kuin sain takaisin ja lopetin.
Eli meno oli ihan samanlaista kuin pahimpina aikoina, koira ei keskity eikä kuuntele eikä ole mitenkään erityisen motivoitunut esteillekään. Vauhtia kyllä riitti jos plussia täytyy väkisin hakea. Ja ai niin, rimat pysyivät vaihteeksi ylhäällä.

Itselle myös pitkä miinus, ohjasin turhan löysästi kun homma meni puihin heti keinulla. Pennin kanssa tuo löysempi tyyli ei toimi, se täytyy käskyttää kunnolla ihan jokaiselle esteelle jota en tarpeeksi hyvin tehnyt.

Fiksumpi pistäisi pillit pussiin mutta me ehkä jatketaan vielä muutaman startin verran niin että yritän itse ottaa ryhdikkäämmän otteen ohjaamiseen. Jos homma menee roiskimiseksi, koira ulos radalta ja autoon.

Radan nähneet varmaan miettivät että treenaavatkohan nuo ollenkaan. Juu, treenataan. Ja ei, koira ei kulje treeneissä noin. Se osaa siellä jopa kontaktit ja paljon muutakin.

Eilen lauantaina oltiin liikenteessä koko päivä. Ensin lumilenkki linjoilla ja sitten Somerolle jossa seurattiin Senecan luonnetesti ennen visiteeraamista Annen mökillä. Aivan ihana mökkipaikka !