Ennen lenkkiä tottista pihalla lauantaita silmälläpitäen. Koirat tosi täpäköinä josta varmaan johtuen Fresconkin luoksetulot sujuivat kuin vettä vaan. Hieno juttu. Eteenmeno hieno, otettiin ihan uudesta kohtaa. Käyttöesinenouto ok. Nappasi esineen ja teki pienen kierroksen, meinasi lähteä ravistelemaan mutta muisti itse mitä pitää tehdä ja toi nätisti luokse.

Sitten lenkille. Penni alusta asti kierroksilla (valjaat tällä kertaa eli ketju ei ainakaan satuttanut tms.) ja jossain vaiheesessa sitten meni hermot ihan totaalisesti. Koira hiljeni sillä mutta muuten ei varmaan auttanut seesteisempää mielentilaa tai jatkoa ajatellen. Ismo talutti sitä loppumatkan selvästi meitä edellä, homma näytti toimivan ihan hyvin. Liikaa liikkuvia osia ja minä näköjään tuossa kun ollaan kaikki yhdessä.

Pitäisi taas tehdä jotain radikaalia tuolle vaan alkaa oikeasti olla takki ihan tyhjä. :(( Reilut neljä vuotta tuota on nyt veivattu. Alusta on mennyt paremmaksi, ei enää huuda koko lenkkiä mutta olisihan tuossa nyt pitänyt paljon enemmän edistystä saada aikaiseksi.

Gracella (kissa siis) epikohtaus yöllä. Oli aamulla saanut lääkkeen vaan tuota ennen päivänä tai parina unohtui, voi näköjään tulla noin viiveelläkin. Tuotakin pitäisi pohtia että milloin liika on liikaa.