Treeneihin oli taas tulossa niin vähän porukkaa että päätettiin yhdistyä vapen toisen maanantairyhmän kanssa jolloin saatiin paikalle sopiva kuuden ihmisen porukka.

Sateisessa Jusslassa Frescon suht helppo treeni onnistui hyvin. Oikeassa etukulmassa heti puurydön jälkeen maalimies jonka löysi hienosti. Tuossa kohdassa useilla koirilla oli hankaluuksia löytää maalimies, puurytö ilmeisesti painoi niitä liikkumaan liikaa keskilinjan suuntaisesti pitkin rataa. Vasempaan etukulmaan tyhjä pisto josta suora lähetys oikealle. Otin takaisin kun lähti vinoon. Maalimies löytyi taas suoraan uudella lähetyksellä, samoin vasemmalla oleva seuraava. Oikealla vielä tyhjä (kaksi lähetystä, ekalla lähti vinoon vähän keskilinjan suuntaisesti) josta taas hieno suora lähetys vasemmalle. Eli neljä maalimiestä, kaksi tyhjää. Kaikilla maalimiehillä suht pitkät ilmaisut, metsä oli älyttömän märkä ja ryteikköinen eli ohjaajan liikkuminen oli vähintäänkin hidasta. Koiralla ei kuitenkaan mitään ongelmia niin ilmaisun kuin liikkumisenkaan suhteen.

Pistojen suoruuteen olisi taas kerran syytä kiinnittää enemmän huomiota.

Kotiin tullessa tuijoteltiin ketun kanssa minuutin verran toisiamme viereisellä pellolla. Nätti otus. Noita on kyllä täällä kohtalaisen paljon, havaintoja tulee vähän väliä ihan kotinurkilta.