Kesäkauden aloitus AgiTokolassa. Treenataan tällä kaudella itse kasatussa pikku porukassa johon hommataan ulkopuolisia kouluttajia. Tällä kertaa kouluttajaa ei vielä ollut joten pyöriteltiin itseksemme ratapätkää.
Penni kulki oikein kivasti. Ekalla pätkällä tippui muutama rima, oma moka. Kepeille meni ekan kerran liian lujaa, jatkossa ihan ok. Saatiin taas aikaiseksi ihan virheetönkin rata.

Mustikin oli haistelemassa hallin tuulia. Istui tyynen rauhallisena pöydällä ja katseli muiden menoa. Eivät pelottaneet haukkuvat koirat hallissa tai ulkona.
Autossa se matkustaa jo takaosastossa isojen kanssa, tuo tuntuu sopivan kaikille oikein hyvin vaikkeivät Fresco ja Penni vielä pikku naskalihampaasta oikein tykkääkään. Musti kuitenkin nukkuu autossa rauhassa eikä kiipeile muiden päällä tai kisko karvoista kuten esim kotona.

Alkuviikosta ollaan kokeiltu kaikenlaista. Käytiin ajelemassa Sisulla ja Hiacella ja ihmettelemässä pyöräkuormaajan kauhaa. Pieniä "jälkiä" on tehty päivittäin.

Frescolle on tehty muutama pitkä peltojälki. Jälki nousee kivasti kunhan jana on tarpeeksi lyhyt, samoin kepit löytyvät. Jäljellä pysytään mutta vauhtia on ehdottomasti liikaa. En tiedä viitsinkö tuota alkaa ihan älyttömiä jarruttelemaankaan enää, ei me peltojälkityyppistä tarkkuutta haeta (tai saavuteta) kuitenkaan.