Ihan poikki eli lepäilin illan ennen treenejä. Maunulassa pieni remmilenkki, meni ihan kivasti. Penni vähän yritti kiihtyä mutta sain sen rauhoittumaan.

Treenissä itsenäisesti lähtöjättöä, puomin kontaktia. Toisessa klassinen aita kepit putki kepit aita. Nuo sujuivat hyvin molemmilta, Pennikin taas väläytteli keppiosaamistaan ihan urakalla. :) Muutenkin Pennin kanssa oli tosi kiva tehdä, kulki ihan sinne minne näytettiinkin. Se on sen verran Frescoa hitaampi ja järkevämpi että ohjaamaankin ehtii aika vaivatta.

Ohjatussa treenissä pitkä suora jolla aitoja sekä suora putki, toisessa päässä lopussa takaleikkaus. Pennin kanssa tehtiin muutamaan kertaan eri suuntiin, ei huomautettavaa.
Frescon kanssa jäin armotta jälkeen joka aiheutti pyörimistä. Anna meni namin kanssa loppuun jolloin koira kyllä irtosi, itse ei tarvinnut montaa askelta ottaa. Takaleikkaus koko suora tehtynä ei onnistunut, Frescon mielestä se oli edelleen irtoamisharjoitus. Pienemmällä pätkällä toimi kyllä ja vielä pyörähtämättä vaikka tehtiin sinne vaikeampaan suuntaan eli koira kääntyi vasemmalle. Takaleikkausesteenä oli nyt muurin sijasta aita.