Treenit Agitokolassa. Kylmää ulkona reilut -15, sisällä onneksi vain pari astetta miinuksella.

Ohjattuna treeninä putki-hyppyhässäkkä joka ensisilmäyksellä näytti ihan toivottamalta. Ekalla kierroksella Fresco rysäytti näljännen aidan kumoon. Kerroin sille sanallisesti melko painokkaasti mitä mieltä olen tuollaisesta räiskimisestä. Ja avot ! Ensimmäistä kertaa näin sen ihan oikeasti keskittyvän hyppäämiseen ja jopa hidastavan aidalla tarpeen vaatiessa. Yleensähän se painaa radalla kuin pieni orava sahatavaran vaan lentäessä. Hyvä tietää että se kykenee tuollaiseenkin, nyt nostetaan vaatimustasoa. Eikä se itse treeni niin vaikea sitten ollutkaan, päinvastoin sopi hyvin Frescon vauhdille.

Itsenäisessä treenissä puomia, putkea, aitoja ja paljon keppejen sisäänmenoa. Erittäin onnistunut tuokin, pysyi hyvin kepeillä vaikka itse juoksin pidemmälle eteen lähettämään puomille.

Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut treeni. Rimat pysyivät paikallaan, koira ja enimmäkseen ohjaajakin oli siellä missä piti.

Penni kotona Ismon kanssa. Olivat käyneet Hiacella jossain, oli siellä suhteellisen rauhallinen. Ennen treenejä tehtiin kunnon peltometsälenkki.

Poliisikissalla oli viikonloppuna visvaista vuotoa korvanlehdistä. Koirat pahensivat tilannetta oleellisesti nuolemalla kattiparan korvia enkä minäkään huomannut poikkaista tilannetta ajoissa. Vaan kotihoidolla tuostakin toivon mukaan selvittiin, nyt korvat ovat jo melkein kunnossa. Poliisikissa myös röhisee taas jonkun verran.