Aamupäivän olin jo töissä. Musti oli pärjännyt kotona ilmeisesti hyvin, oli hiljaa ja untenmailla kun tulin kotiin.
Sen jälkeen energiaa sitten riittikin jopa vähän yli oman tarpeen, ainakin omistajan mielestä. Onneksi on pihaa missä pyöriä.

Me vähän valokuvattiin:
1530457.jpg

Oltiin tarkkana:
1530458.jpg

Leikittiin pallolla:
1530465.jpg

Nuuskittiin tärkeitä hajuja:
1530475.jpg

Ja kiusattin iskää:
1530599.jpg

Sitten tehtiin hommia. Hei, joku on kylvänyt ruokaa maahan !
1530473.jpg

Ja lopuksi vielä vähän söpöilyä:
1530474.jpg

Illalla hakutreeneihin. Frescon kanssa ei ole treenattu sitten jalkavamman eli oliko se nyt sitten syyskuun.

Tehtiin ihan perustreeni, ukko etukulmassa, tyhjä, ukko, ukko, tyhjä, ukko. Ekalla lähetyksellä lähti kaartamaan taaksepäin ja pois alueelta. Kutsuin ja lähetin uudestaan. Nytkin kävi ulkona mutta löysi maalimiehelle. Ilma oli hyvin tuulinen ja tuuli painoi hajua alueen etuosaa kohti joten siitä varmaan nuo pyörähdykset.
Tyhjä ihan ok, olisi voinut tarkistaa etukulman paremmin. Tuli nätisti pois huudettaessa eikä kaahottanut seuraavalle maalimiehelle. Seuraavat kaksi maalimiestä ok. Toisella tyhjällä kääntyi taas reilusti takaisin päin alueella. Viimeinen maalimies ok.
Ilmaisut hyviä, pistojen suoruus ja irtoaminen ok. Ainoa ongelma olivat nuo taaksepäin kaartuvat pistot jotka varmaan johtuivat osittain tuulesta ja osittain pitkästä treenitauosta ?

Jalka tuntui kestävän treenin. Tosin sunnuntai-iltana ontui taas kun loukkasi jalan hakiessa yhden kerran heitetyn pallon. Plääh.

Musti oli tietysti myös topakkana mukana treeneissä. Kävi pellolla pyllertämässä ympäriinsä ja syömässä kivoilta ihmisiltä ruokaa. Siitä se alkaa pienen miehen oppiminen.

Tähän mennessä Mustin kanssa on opeteltu lähinnä sisäsiisteyttä, hampaiden käyttämistä oikeisiin kohteisiin, ei-sanaa (kun käyttää hampaita vääriin kohteisiin) ja luoksetuloa. Istumista ja katsekontaktia on tehty joku kerta mutta niistä ei vielä tajuta mitään.