Lentokentän lähellä. Uusi maasto Frescolle. Osittain hakattua, kohtuuaukeaa kallioista maastoa jossa korkeuseroja. Tyyni ilma.
Kyykin nähtiin treeneissä pitkästä aikaa, oikeassa etukulmassa kun maalimies meni piiloon ensimmäiselle koiralle. Lähti onneksi ilmeisesti pois kun ei sitä sen koommin bongattu.

Ensimmäinen pisto oikealle, tyhjä. Lähetin kolmeen kertaan, ekoilla meni suoraan reilu 20 m ja alkoi sitten kaartaa vasemmalle keskilinjan suuntaisesti. Kävi pitkällä mutta aika pistomaisesti, työskenteli vähän taakse päin.
Vasemmalle suora lähetys keskilinjan yli. Lähti lujaa, muisti selvästi viimekertaiset keskilinjanylitystreenit. Olisi voinut mennä vielä aavistuksen suorempaan. Hieno laatikkomainen pisto jonka "viimeisessä kulmassa" maalimies umpparissa (pahvilaatikko + maastoverkko). Hyvä ilmaisu josta palkka.
Sitten taas oikealle josta löytyi maalimies kallion takaa risujen alta piilosta. Ilmaisu ok, ei palkkausta.
Tyhjä vasemmalle, sitten lähetys oikealle jossa maalimies melkein 150 metrin päässä (hups) kallion takana. Meni kallion eteen mutta kääntyi (ihan oikein koiralta, kohtuuälytön matka tuollaiselle piilolle) siitä takaisin.
Vielä tyhjä vasemmalle ja taas oikealle. Lähti vinoon, otin muutaman kerran takaisin. Ei irronnut tarpeeksi kauas joten otettiin maalimies haamuna kallion päälle n 100 metriä keskilinjasta. Koira näki vilahduksen ja lähetyksellä lähti kuin tykin suusta. Kaarsi lopussa vähän liikaa oikealle ja joutui etsimään maalimiestä vähän pidempään kuin oli tarkoitus. Ilmaisu lähti kuulema huippuhyvin (itse en kuullut keskilinjalle mitään), tosin otettiin vain 10 haukkua joista palkkana iltaruoka ja lelu.

Kohtuu ok treeni. Vieraan maaston ongelmat eli vinot pistot ja keskilinjan suuntainen eteneminen tulivat taas esille. Onneksi koira ymmärtää korjauksen ja suoristaa kun otetaan uudestaan. Viimeinen olisi voinut löytyä helpommin, tuo oli ihan oma moka ja älyttömän pituinen pisto tuollaiseen maastoon.

Penni jäi flunssaisen Ismon kanssa kotiin treenejen ajaksi, ihan omasta halustaan. Makaili katollaan sängyssä kun tehtiin Frescon kanssa lähtöä eikä eväänsä väräyttänyt. Tuo on tosiaan päättänyt siirtyä sohvakoiraksi.

Viikonloppu oltiin mökillä joten silloin ei tullut tehtyä mitään järkevää. Paitsi käytiin katsomassa tuollaisia:

917866.jpg
kuva: Jaana Laakso

Noista päällimmäinen on Hetty joka menee Marialle sijoitukseen ja on siis toivon mukaan Tassulähteen pentueen emo joskus hamassa tulevaisuudessa. :)

Vink vink, Hettyn harlekiinisisko etsii vielä omaa kotia.