Vanhassa paikassa öljytiellä. Kohtuutyyni sateeton ilma, hirvikärpäsiä maastossa enemmän kuin tarpeeksi.

Frescolle pidempi vaihteleva treeni. Ensin lähetys vasemmalle jossa maalimies n. 20 m etukulmasta keskilinjan suuntaisesti. 45 haukkua, kehut ja makkarapalkka.
Seuraava lähetys oikealle jossa myös maalimies. Etsi pitkään mutta intensiivisesti eikä tullut missään vaiheessa keskilinjalle päin. Ei palkkaa, otin hallintaan, kehuin ja palattiin keskilinjalle.
Sitten kolme tyhjää. Ihan kivoja pistoja, lähti suoraan ja upposi syvälle. Muutama pisto vähän turhan terävä.
Kolmas maalimies oikealla n. 30 metrissä, taas 45 haukkua ja ruokapalkka.
Tyhjä vasemmalle ja neljäs maalimies oikealla tien laidassa. Otin hallintaan, kehuin ja ei kun keskilinjalle.
Viidennelle maalimiehelle vasemmalle lähetin koiran sähkölinjan alustan tiheisiin puskiin joista ekalla lähetyksellä kääntyi liikaa vasemmalle. Otin takaisin ja laitoin uudestaan, lähti hyvin suoraan. Eteni aluetta pitkin puskien läpi ja bongasi hyvin maalimiehen kivan laatikkomaisen piston kulmasta.
Sitten vielä tyhjä oikealle, olisi voinut edetä vähän syvemmälle ja suorempaan mutten enää raaskinut ottaa uudestaan.
Viimeinen maalimies vasemmalla. Lähti nätisti ja juuri kun katseli vähän edelliselle piilolle, maalimies antoi sovitun ääniavun (taputus) jolloin koira eteni suoraan maalimiehelle ja lujaa. :) Ilmaisun aloitus vähän hidas.

Osalla maalimiehistä odotteli aavistuksen ilmaisun aloittamisen kanssa. Oli aika rankka treeni ja pitkät ilmaisut joten syytä voi löytyä sieltäkin. Kiva treeni kuitenkin, koira kuunteli paremmin kuin aikoihin ja tuli tyhjiltäkin paremmin huutamalla pois. Muutama kiva suora lähetys puolelta toiselle, onnistuivat hyvin.