Mukava rata. Homma toimi erittäinkin hyvin, yhdessä kohdassa kämmäsin itse ja loppusuoralla tuli odotetusti vaikeuksia kun en päässyt esteiden sijoittelun takia leikkaamaan ulkopuolelle, seurauksena Penni sujahti viimeisen aidan sijasta viereiseen pussiin.
Kepit sujuivat hyvin eikä rimojakaan tippunut yhtään. Kiva treeni. :)
Frescokin pääsi tekemään neljät kepit ja kaksi puomia. Kontaktejen pysähdyspaikka on unohtunut, pysähtyy vähän liian ylös. Mutta kontaktialueelle kuitenkin. Seuraavana aamuna liikkui ihan normaalisti eli ainakaan kovasti jalka ei tuosta kipeytynyt.

Automatkat sujui yllättävän mukavasti. Keli oli kuiva, isommat tiet täysin lumettomat joten olosuhteet olivat aika ideaalit Pennille. Se oli ajomatkan ajan kiinni, remmi minun kädessäni siis. Tuntuu irti ollessaan kiihdyttävän itseään ravaamalla ympäri autoa. Meillähän on takapenkit alhaalla ja koko takaosa koirien käytössä ja koirat heti etupenkin takana eli koira on mahdollista pitää kiinni sitomatta sitä mihinkään.
Mutta siis, menomatka meni pienellä läähätyksellä ja kotimatka vielä vähän paremmin. Hieno juttu.

Pennut kasvavat kovasti. Tähän astihan Pulu on ollut isoin, Stuntti kannoilla ja Nami sitten selvästi pienempi, isoimmillaan eroa oli yli 150 g. Nyt Stuntti-poika on kirinyt kärkeen ja Namikin ottaa muita kiinni, eroa Puluun on enää 60 g.