Ja tuloksena katastrofaalinen 30. Rimoista 25, lisäksi vitonen kepeiltä kun Fresco meni Frescoksikin liian lujaa ja päätyi toiseen väliin. Rimoja lensi jokaisessa mahdollisessa tilanteessa, alussa, lopussa, suorilla ja mutkissa. Osaa en kyllä ota omaan piikkiini, koira ei taas katsonut yhtään mihin hyppäsi. Tai sitten ei osannut liikkua Sarin mielestä pehmeällä pohjalla oikein ? Toivotaan jälkimmäistä ettei tuosta ihan tapaa taas tulisi.

Kolmas mahdollisuus on lihasjumi. Fresco söi iltapäivällä luuta maaten kylmällä märällä maalla aika tovin joka varmaan vielä pahensi mahdollisesti jo aamulla olemassa ollutta jumia koska illalla se oli tosi jäykkä. Nousi kohtalaisen huonosti eikä kovin mielellään ja liikkui aavistuksen jäykästi. Samoin seuraavana aamuna hyppäsi aamulenkin ojat huomattavasti pienemmin kuin yleensä. Kisaa ennen aamupäivällä en huomannut liikkumisessa mitään outoa. Startattiin ison luokan puolivälissä ja hain koiran autosta heti rataantutustumisen jälkeen eli ehdittiin verkatakin kunnolla. Sääkään ei ollut turhan kylmä.

Käydään joka tapauksessa ensi viikolla fysioterapeutilla tsekkauttamaan tilanne. Ja katsotaan tämän viikon treenejä ja kisoja päivä kerrallaan.