Tiistaina tehtiin tokoa Ojangossa kera Niina ja Nemon. Seuraaminen liikkeenohjaajalla ok. Ruutu ei meinannut ottaa tulta alleen lainkaan, ei mennyt kerran edes lelulla tarpeeksi pitkälle. Nauhat ruudun ympärillä, vaikuttivatko ? Otettiin muutama kerta varman päälle niin että näki kun lelu vietiin. Tunnari pyki tavalliseen tapaan, toi tosi epävarmasti.
Mustille muutama ilmaisutreeni, ei ongelmia. Menee lujaa ja aloittaa haukun oikein nätisti joko ihan heti tai pyörittyään maalimiehen ympäri.

Keskiviikkona kuokkimaan Lauran rauniotreeneihin. Frescolle kaksi umpparia ja puskapiilo, en tiennyt piiloja. Sai kulkea hyvin vapaasti, rauniokokeisiin kun ei enää mennä niin en jaksanut yrittääkään hallintaa. Kaksi ekaa (umpparit metallikantinen kaivo ja muovisäiliö tornin alla, uusi piilo Frescolle) löytyivät leikiten. Kummallekin tuli tosi pitkät ilmaisut kun olin itse toisessa päässa rataa kun koira löysi. Kolmatta etsittiin pidempään, nyt lähettelin koiraa ja meni tosi nätisti tarkistamaan joka paikan mihin käskettiin. Maalmies löytyi takalaidan puskasta jossa Fresco loikkasi tyylikkäästi maalimiehen selkään kun ei tätä puskassa nähnyt. No, viimeksi laskeutui mahan päälle, nyt ei sentään niin pahasti.
Kiva treeni. Fresco osaa ja siihen voi luottaa edelleen täydellisesti, jos se jonkun alueen etsii niin sinne ei ketään jää.
Lopuksi vielä Musti pääsi vähän juoksentelemaan. Otettiin ensin peräänlähtö ilmaisulla, sitten osittain nähty peräänlähtö mökkiin jossa pentunen joutui etsimään pitkään ja teki tosi sinnikkäästi töitä. Vihdoin löytyi ja hyvin ilmaisi mökissäkin. Viimeinen kelojen takana, ilmaisu sielläkin.

Torstaina Pennin agitreenit. Kiva rata ja vallattoman irtoileva koira. :D

Perjantaina eläinlääkäriin. Simpalta yksi etuhammas pois, samoin hammaskivet oikealta puolelta. On kuulema outo tapaus, toinen puoli suuta ihan puhdas ja toisessa puolessa selvästi hammaskiveä. Lisäksi Tenkaselta otettiin verikoe ja Musti sai kakkosrokotuksensa. Mustilla oli taas tosi kivaa, kissoilla ei ehkä niinkään. Mustilla painoa 13,1 kg.

Lauantaina lenkki Lauran ja koirien kanssa, sen jälkeen Aijan kautta mutsille ja kotiin pihahommiin. Illalla kaikki koirat olivat ihan rikkipoikkiväsyneitä, raitisilmamyrkytys kai niilläkin.

Ai niin, Frescolle tunnariin vaihdettu lelupalkka. Katsotaan auttaako. Nyt menee jo kapuloille lujaa, sitten jää vähän arpomaan ja tuo ei niin lujaa.

Kuvassa Mustin omintakeinen makuuasento: