Korkeutta löytyy noin 52-53 senttiä ja painoa 18,1 kg. Eli pari senttiä ja pari kiloa on viimeisimmän kuukauden aikana tullut lisää.

Viralliset potretit:
1982558.jpg

1982559.jpg

Toinen korva nousi sitten viime katsauksen terkakkaasti pystyyn ja oleili siellä sen verran paljon että se korvat päätettiin liimata. Tosin toinen liimaus irtosi viime yönä eli ei montaa päivää pysynyt. Pitänee laittaa vielä uudestaan, nyt näyttää kivalta mutta tuskin tuo vielä pysyvästi asettui.

Musti alkaa olla aika ajoin ihan järkevä haukku. On rauhallinen sisällä kun mitään ei tapahdu mutta kiihtyy heti kun lähdetään ulos ja ulkona räksyttää vanhemmille koirille. Kohtuu rasittava tapa meistä kaikista, yritetään edelleen päästä siitä lopullisesti eroon.
Kissojen kanssa Musti on jo kiva, ei kiusaa pahemmin Tenkastakaan. Tosin vahtii kissoilta kaikenlaista, esim lattioille jätettyjä laukkuja, juuri avattua pesukonetta yms. Noissa saa olla tarkkana.
Frescon selkään hyppii tietyissä tilanteissa, linjaa tiukennetaan vielä tuon suhteen.

Syömistilanteissa saa edelleen vahdata, Musti tahtoo syöksyä Pennin kupille heti kun silmä välttää. Useimmiten kyllä kääntyy jo kiellosta muttei ihan aina. Meidän ihmisten syödessä pysyy hyvin poissa eikä norkoile lähistöllä. Jos syödään olkkarissa, se loikkaa syliin heti kun lopetetaan, on tosi tarkka tuossa.

Pihalla Musti viihtyy kivasti itsekseen (tai lähinnä Frescon kanssahan tuo tuolla on). Kovin vakuuttava vahti se ei taida olla kun roska-automieskin sitä rapsuttelee portin raosta vaikkei ihmisiä ole pihalla, ikkunasta näin.

Treenisysteemeissä ollaan aika samoissa kuin ennenkin, pikkuhiljaa tehdään hakua ja jälkeä ja tottistakin. Korrin kurssin loputtua tottis on ollut vähän paitsiossa, sitä sietäisi tehdä enemmän. Marras-joulukuussa aloitetaan myös agitreenit, hip hei ! Hallikokemus ainakin tekee pikkumiehelle ihan hyvää.