Ojankoon heti töiden jälkeen. Ensin pientä agipätkää molempien koirien kanssa, teemana (helppo) keppejen sisäänmeno ja kontaktit. Pennin kanssahan nuo pykivät viikonloppuna kisoissa oikein urakalla mutta nyt treeneissä sujui hyvin kuten tavallista. Penni tietää tasan milloin ollaan kisatilanteessa ja osaa käyttää sen hyväkseen. :D Liian fiksu koira tähän lajiin.
Frescon kanssa tehtiin vielä vähän hankalampia keppikulmia ja kokeiltiin miten se kestää irtoamista sivusuuntaan. Hyvin sujui paitsi avokulma koira oikealla puolella (mitenkähän tuonkin nyt ammattimaisemmin sanoisi) ei tahtonut sujua, ei malta kiertää ekaa keppiä. Treeniä ja taas treeniä. Itse asiassa tuo ongelmahan tuli ilmi jo Riihimäen treeniviikonloppuna mutta sen korjaaminen on unohtunut kokonaan.

Frescon kanssa vielä a ja metrin pysty noudoilla, ei ongelmaa mihinkään suuntaan, mitä nyt normisti palautus olisi voinut olla aavistuksen nopeampi. Ei rysäyttänyt pystyyn eikä yrittänyt kiertää takaisin.

Raunioryhmän kanssa tehtiin tottista. Ensin kokeeseen ensi kuussa meneville Justukselle ja Nemolle kokeenomainen treeni että nähtiin missä mennään. Eikä meno ollenkaan hullummalta näyttänyt. Vielä viilausta vähän sinne ja tänne niin hyvin sujuu. :)
Muille tehtiin yksittäisiä liikkeitä koirakoiden tason mukaisesti. Kiva nähdä kuinka hyvin koirat toimivat ja ohjaajat olivat kuunnelleet edellisen kerran kommentointia. :) Noin se homma etenee !

Kamala pikkukoirakuume iski taas. Katsotaan mitä tästä seuraa.