Maanantaina kimppatoko. Vähän remmilenkkiä alle ja avot että meinasi mennä taas hermot. Joku päivä aktivoidun ja opetan oikeasti nuo olemaan vetämättä. Tai sitten en.
Muutenkin ovan ihan maalaistuneet. Normilenkeillä kaivetaan ketunpaskaa hangesta ja kaupungissa näköjään Hesen hampparinjämiä. Positiivista on että pörinöitä ei tullut vaikka olivat kummatkin samassa purilaisessa kiinni.

Aiheen sivusta, Frescon ja Mustin välit ovat ennallaan. 98 % ajasta ollaan ihan sovussa ja siedetään toisiaan mutta ihan hetkittäin Mustia ahdistaa olla saman katon alla isin kanssa. Ei tappeluita tai rähinöitä kuitenkaan, murinaa vaan. Ja sekin vaan Mustin puolelta, Fresco ei noihin ota kantaa.

Kiva tokotus. Mustille kaksi stinttiä joissa paikallamakuu (vinkui vähän kun iiiiiihana bortsuneitonen kuljeskeli ohi), seuraamista (ei pahaa joskaan ei loistavaakaa, olisi saanut olla vähän terävämpi minusta), merkkiä (toista kertaa elämässä mutta alkaa ehkä hahmottua. Jää vielä merkin viereen, pitää muistaa vaatia menemään kunnolla taakse ja minua kohti.), ruutua (saisi mennä pidemmälle, nyt kääntyy heti ylitettyään ruutunauha. Pitäisiköhän tuota treenata vähän aikaa ilman nauhoja?), kaukoja (seisomaannousu parempi kuin istumaan), hyppynoutoa tavallisella ja metallikapulalla (ok).

Frescolle kaikenlaista pöllöilyä, se oli taas innoissaan kuin pieni eläin. :D Siivekkeen "kiertoa" (tuohan hyppää yli), piiiitkää seuraamista (koiralla ihan törkeän kivaa), hyppynoutoa (törkeää äänenpitoa ja melkein varastamista), jäävät, kaukoja.

Tiistaina BAT-agit. Isolla puolella teemana takaakierrot ja välistävedot kolmella esteellä ja suht pitkillä väleillä. Aloituksessa välistävedoissa etenkin muistettava ettei mene itse liian pitkälle ottamaan koiraa vastaan. Homma alkaa toimia kohtuukivasti ihan käskyillä ja käsimerkeillä, itse ei tarvitse peruutella tai varmistella ihan älyttömästi vaan pääsee juoksemaan aika suoraan. Samoin koira tulee mukana pienillä kaarteilla. Ajoitushan tuossa on kaiken a ja o ja tunnetusti se minulla ei aina toimi.

Pienellä puolella kontakteja lähetyksenä nami odottamassa sekä keppejä niin että otin koiran paikaltaan mukaan vasta kun olin itse ohittanut kepit. Hyvin hakee aloituksen noinkin.

Alkutunti oli vähän outo, Musti rymisteli pari rimaa alas kompastuen niihin, samoin kolisteli ekalla renkaalla. Pitää seurailla jos tuollaista tulee lisää.

Treenin jälkeen Korsoon pistämään kissalapsia maailmalle. Hei hei Siirin pennut Tipsu ja Pepita! Olkaa kiltisti. :)

Usein houkuttaisi itseäkin tirsata Mytyn malliin:
1293907631_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Torstain agi jäi väliin kun meidän tunti piti käyttää hallin kasteluun jota ei sitten jonkun sekaannuksen takia tapahtunutkaan. Mutta vapaailta lie tekee ihan poikaa? Kävin töissäkin etuajassa joten päästiin ihan valoisalla lenkille, kiva. Tuuli oli tuiskuttanut vallilenkin polut taas umpeen mutta rämmittiin mikä jaksettiin. Aika rankkaa tuo jo alkaa olemaan.

Perjantaina ajeltiin Lauralle kontrolloimaan Mustin eturauhasen tila. Pissa oli kunnossa, ei mitään merkkejä tulehduksesta tai mistään muustakaan mutta eturauhanen oli vielä vähän ison oloinen joten Mustiin tökättiin toinen Tardak. Tervetuloa toinen 28 vrk dopingloma. Tai kisaloma, treenilöisiä jatketaan ihan normaaliin tahtiin kun ei koiralla päälle päin ole mitään oireilua.

Lauantaina aamusta lenkki vallilla, sitten hallille kouluttamaan ATD:n alempien luokkien tokokurssin ekaa osaa. Kivaa porukkaa paikalla mutta aikaa olisi kyllä saanut olla enemmän kuin tunti. No, ensi viikolla jatketaan!
Koulutuksen jälkeen käytiin reilun tunnin lenkki ihmisten ilmoilla poikain kera. Meinattiin ihan eksyä mikä lie indikoi että urbaanissa ympäristössä tulisi lenkkeillä enemmänkin.

Sunnuntaina taas normilojupäivä. Kotihommia, lenkkiä ja vähän tottista. Mustin kaukojen matka alkaa edetä pikkuhiljaa mutta istuminen jää taas vajaaksi.