Aamulla käytiin tekemässä muutama jälki piiitkästä aikaa. Toinen pellolla, toinen metsässä lenkin lomassa. Ajoin kummatkin melkein heti tallaamisen jälkeen, ei nameja jäljellä. Pari esinettä oli joista palkka. Esineet nousivat erinomaisesti ilman mitään apuja mutta jäljen "ajo" oli kyllä ihan kamalaa. :D Fresco poukkoili sata lasissa ympäriinsä sen minkä liina salli, nippa nappa pysyi jäljillä niin että päästiin loppuun saakka. Pellolla tuulikin kohtalaisen kovaa, se varmaan sekoitti hajua entisestään.

Jälkeähän tuolla on tehty hyvin satunnaisesti ihan muutama kerta. Ja totuttuun tyyliin tuokin on hoidettu sen kummempia opettamatta, valjaat koiralle ja menoksi. Nyt olisi varmaan hyvä aika ihan oikeasti opettaakin se alusta alkaen, nykyisellä tyylillä hommasta ei tule mitään.

Mutta koira kun ei tyyliseikoista ymmärrä niin sillä oli kyllä hauskaa. Ja omistajallakin siinä vaiheessa kun sain sen lenkillä pois jäniksen perästä, varmaan ekaa kertaa. Penni ei huomannut koko pitkäkorvaa, sillä oli muuta tekemistä.

Otettiin myös tarkkuusetsintää omalla pihalla. Tallasin metri x metri -ruudun, kolikko sinne ja koira etsimään. Tehtiin aika monta toistoa. Enimmäkseen löysi tuon aika näppärästi ja toi käteen. Sai itse valita ilmaisutavan ja valitsi tuomisen vaikka maahanmeno voisi olla järkevämpi, tuo kun tuppaa kaivamaan kun saa hajun esineestä ja sitten tietysti hukkaa esineen sinne kaivuunsa keskelle. Mutta sieltäkin se löytyi ilman apuja.

Koko tarkkuusetsintä on minulle ihan uusi homma, en ole sitä ikinä kokeissa tai treeneissäkään nähnyt. Mutta katsotaan tuleeko tuosta mitään meidän metodeilla ja jos ei niin viimeistään sitten kysytään viisaammilta apuja. Toki niitä saa nyt jo kertoa jos tuntuu että mennään ihan metsään.

Iltapäivällä veljenpojan ristiäisiin. Pojasta tuli Jonne Salvador, aika ihana nimi. :)

Pirokin kissanäyttelyssä oli Nuupin lapsia ainakin kolme, pärjäsivät oikein mukavasti. Gioia (Ruusutarhan Gioia) taas TP, kuinkahan mones kerta tuo oli putkeen ?

Eilen rokotettiin U-pennut Linus ja Finsson. Eivät olleet tuosta moksiskaan. Kolmen viikon päästä vahvistus plus eka rokotus pienemmille.