Ennen treenejä pihalla pientä tottista. Frescon kanssa kaukokäskyjen seisomisen alkuopettelua. Tuntui ekan kerran näkevän valonpilkahduksen tuossa hommassa eli kai sekin siitä. Eihän tuota ole tehty kuin pari kertaa ja nekin ihan liian kauan sitten. Lisäksi noutoa. Teemana oli noutokapulan kierto, pitää opettaa se tuolle nyt talvella. Jos vaikka ottaisi jatkossa kapulan vähän nätimmin. Nyt ryntää sille etujalat ojossa ja kyntää maata pari metriä ennen kuin lähtee tuomaan kapulaa luokse. Eikö näytäkin hallitulta:

264224.jpg

kuva: Katri Soini

Treeni muuten ok paitsi että voisin itse opetella keskittymään yhteen kriteeriin kerrallaan. Nyt tuli tuskastuttua myös hitaahkoihin tuomisiin. Tuon kanssa on tapeltu sen verran että sen voisi nyt hetkeksi unohtaa ja opettaa tuon kierron. Sitäpaitsi tuonnitkin ovat pidemmillä matkoilla ja esim käyttöesineellä toimineet nyt syksyllä tosi hyvin.

Pennin kanssa myös vähän kiertämisen kertausta ja kaukoja. Teki mielellään ja hyvin. :)

Agitreeneissä Pekka oli vääntänyt tosi vauhdikkaan ja siten meille hankalan treeniradan.  Esim suoran päässä aan alla suora putkin jonka jälkeen tosi tiukka käännös oikealle. Frescohan tuli putkesta kuin nato-ohjus minun ollessa vielä aan takana, mihinkäs se sieltä nyt kääntyisi. Suoritti kyllä oma-aloitteisesti aidankin, harmi vaan ettei taipunut sille oikealle niin millään. Ohjaajalle pitäisi edelleen saada enemmän vauhtia töppösiin. Muuten kiva treeni, kontaktit ok, rimat enimmäkseen ok ja lähdöt suhteellisen rentoja aikaisempaan verrattuna. Tehtiin pitkää treenirataa joten itsenäiselle treenille ei jäänyt tilaa.

Treenin aikana Ismo kävi hakemassa sijoituskissa Qiprin Olarista, tulee meille synnyttämään. Kivannäköinen kissi, ihan äitinsä Piin ilme ja isänsä Nuupin kroppa. Luonne ihan täysi kymppi, rohkea ja seurallinen. Vaan se maha .. Taattua Ludde-laatua eli max kaksi pentua. Kun nyt olisi edes se kaksi ! Qiprulainen asustaa itsekseen makkarissa johon Ismo väsäsi osittaisen verkko-oven. Näin ilma vaihtuu paremmin ja kissa pystyy seuraamaan normaalia kodin elämää ja ääniä eikä ole niin yksin. Oven alaosa siis normaali kiinteä eli eivät pääse meidän kissojen kanssa tekemään tuttavuutta. Sitten vaan odotellaan synnytystä, toivottavasti kaikki menee hyvin. Ensi viikon alun olenkin lomalla tuon tiimoilta.

Tuo nyt ei mene ihan treenipäiväkirjakategoriaan, pitäisi varmaan muuttaa nimeksi ihan päiväkirja.