Itselle tällä kertaa. Olen ollut nykyisessä työpaikassa tasan kymmenen vuotta. Niin se aika rientää kun on hauskaa tai jotain sinne päin. ;)

Viikonloppu meni myös tavallisen vauhdikkaasti. Lauantaina oltiin Helsingin Wanhassa Satamassa kissanäyttelyssä kera Nuupin. Poika nautti taas rapsuttelusta ja huomiosta koko päivän. Tuomarikin tykkäsi siitä, poika voitti ensin venäläisen kilpailijansa sertitaistossa, oli sitten VP ja vielä TP. Paneelissa hävisi viime vuoden parhaalle kolmoskategorian urokselle Piupaws "Toykillerille" kahdella äänellä. Kaikkiaan paneelissa oli seitsemän urosta. Kolmoskategoria oli tänään näyttelyn isoin kategoria ja peittosi normaalin ykkösen eli kakkoskategorian (kovinpa kuulostaa selkeältä) muutamalla kissalla.
Erittäin mukava päivä ja aloitus näyttelyvuodelle.

Sunnuntaina heti aamusta rankempi metsälenkki koirain kanssa. Fresco juoksi koko lenkin kuin pieni eläin (mikä se tietysti onkin). Seurauksena jalka kipeytyi ihan aavistuksen, varoi sitä illalla kerran noustessaan levon päätteeksi ehkä kahden askeleen ajan. Hyvin vähän siis eli aika hyvin jalka alkaa kestää. Rankemmat treenaamiset kuten agilityn saanee kyllä suosiolla unohtaa ainakin kevääseen asti. Harmi sinänsä, tekisi jo niin kovasti mieli !