Maanantaina tokottamaan AgiTokolaan.
Mustille alokasluokan liikkeet jokuseen kertaan läpi kokonaisina tai pätkissä. Seuraamisessa on edelleen turhan edessä, muuten alkaa näyttää ja tuntua jo aika kivalta. :) Paikallaanmakuussa (3 min) haisteli vähän maata, kröhäisyllä lopetti.

Frescolle pk-tottisliikkeitä. Oli ihan intopinkeänä ja ääntä yritti tulla reilusti kun mentiin halliin. Seuraamisessa hiljeni ekasta pysähdyksestä. :) On kyllä hiffannut tuon hyvin. Luoksetulot voisivat olla nopeammat, muuten ok hommaa. Nouto metrisellä tokoesteellä ja ohjatun kapulalla. Ei ongelmia paitsi hyppy nyt on mitä on kun ponnistaa turhan kaukaa.

Tiistaina Pii-paksukaisen 9-vuotissynttärit, onnea Pii !
Illalla kävin moikkaamassa Lempin suklaista Anselmiveljeä. Erittäin teinihän tuo vielä on kun ikää on seitsemän kuukautta mutta muuten kerrassaan hurmaava kissiherra. Eli Tassulähteen C2-pentue on pantu alulle ainakin ajatuksen tasolla. Toivottavasti lähiaikoina muutenkin.

Koiran kanssa lenkille pilkkosen pimeään ja märkään. Yyyyh. Pyllähdin vielä yllättävällä jäätiköllä persuuksillenikin, täydellistä. Käytiin rinteillä ihmettelemässä, siellä on jo laskettelusesonki täydessä käynnissä. Ainakin jonkin aikaa.

Keskiviikkona agilointia Sporttikoirahallissa. Kivat treenit jotka vielä onnistuivatkin mukavasti. Musti kyllä osaa, on vaan niin herkkä ohjaukselle etten itse ole aina ihan kartalla. Putket vetivät kovasti ja niitä tuli tehtyä enemmän kuin tarpeeksi.

Tehtiin myös sitä viimeksi säikäyttänyttä keinua, ei mitään ongelmia tällä kertaa.

1256200747_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Torstaina Mustin normiagitreenit, kouluttajana Jonna Väyrynen. Kiva radanpätkä mutta kovin onnistuneesti ei sitä saatu menemään. Musti päätti parissakin kohdassa suunnan itse ja tuollaisen jälkeen se on ihan perhanan vaikea saada kääntymään seuraavalla kerralla. No, jotenkin rämmittiin rata läpi.
Välillä tuntuu ettei olla ihan oikeassa ryhmässä, tuollahan suurin osa muista on kolmosen koiria ja radat sen mukaisia. Vaan tehdään mitä osataan.

Lauantain hakutreenit muuttuivat ilmaisu- ja esineruututreeneiksi väen vähyyden takia. Vaan eipä haitannut, hauskaa oli noinkin. :)
Ensin ruutu. Helppo avoin maasto, kokoa ehkä 50 x 40 m ? Ensin Musti jolle kolme vierasta esinettä. Eka lähetys huono, jäi vähän jalkoihin pyörimään. Taisi olla enimmäkseen oma kämmi kun itsekin arvoin että mitähän tuossa nyt pitikään sanoa kun koiran lähettää. :D
Nakkipalkkaa, kahdesta ekasta vähemmän ja vikasta sitten kunnolla. Esineet kankaisia, eivät kaikki kovin isoja (sifonet-rätti). Luovutukset käteen tai ainakin sinne päin, tosin aika lennossa nuo saa vielä kiinni kopata. Isoa plussaa se ettei himmannut ja jäänyt mälväämään viimeisellä kymmenellä metrillä vaan tuli lujaa luokse asti.

Frescolle sama eli kolme vierasta esinettä, vaikeampia vaan. Muovikääreinen pieni nenäliinapaketti jne.
Etsiminen kesti vähän pidempään mutta kohtuuajassa nousivat kuitenkin kaikki. :) Fresco sai katsella Mustin ruudun vieressä puussa kiinni ja toisin päin.

Ilmaisut molemmille 40, 30 (seisova), 20 ja palkka aloituksesta. Ei probleemaa.

Sunnuntaina metsälenkki ja myöhemmin Aijalle katsomaan Nuupin lapsenlapsia. Ihana musta keko yhdellä sinisellä höystettynä. Kovin nättejä pentuja. :)

Fresco treffaili viikonlopun ajan Telkkää aikeena tehdä Tescoja mutta valitettavasti morsmaikku oli vielä toista mieltä, ei pentuja tästä juoksusta siis. :(