Käytiin taas kaverin kanssa puolentoista tunnin issikkaratsastuksella Sipoon Perlassa. Oli oikein mukava reissu. Meitä oli mukana vain kolme ratsastajaa vetäjän lisäksi. Keli oli muuten hyvä mutta sen verran on omista aktiiviajoista aikaa että enpä muistanut nuoskakelin vitsausta eli tieroja. Meno oli aika ajoin vähän kompastelevaa kun hevoset kävelivät korkokengillä mutta hyvin tuostakin selvitiin.
Kolmas mukanaolija tosin tippui kyydistä laukkapätkällä kun lähtö oli vähintäänkin räjähtävä.

Minä ratsastin tällä kertaa punaruunikkotamma Yrpalla. Sitä kuvaillaan Perlan sivuilla näin:
"Yrpa on suuri persoona ja seurustelutäti. Tämä peikkomainen, ketterä tamma on nopeajalkainen, askellajit mukavan pehmeät ja meno hyvin lennokasta."
Tuossa vielä Perlan sivuilta lainattu kuva:

Reissun vetäjä ratsasti viime kertaisella tuttavuudellani Vonilla. Kertoi että se on yleensäkin tosi kiikkerä mikä vähän selittää meidän silloista nurintuiskahtamistamme.

Lauantaina liikuttiin paljon, ensin melkein kahden tunnin lenkki josta suurin osa koirat vapaana, sitten Jussin uudelle talolle jossa käytiin pyörimässä takapihan metsässä (Fresco ihan kirjaimellisestikin, nyt se haisee jollekin kummalliselle) ja sieltä vielä mutsille.
Tuon seurauksena Fresco oli taas illalla kipeä. Ei ontunut montaa askelta mutta muutaman aina levon jälkeen kuitenkin eikä noussut normaalisti ylös vaan makaili mieluummin tietyissä tilanteissa. Kyllä tuo on harmi. :( Ja tilanne tuskin tulee enää radikaalisti paranemaankaan ? Mutta näin sentään pärjäillään kotielämässä ihan kivasti, onneksi noita kipupäiviä on aika harvoin.

Musti kasvaa ja komistuu mammansa huomassa. Uskomatonta että nyt se on ihan oikeasti olemassa !