Pöytiä. Huoh. Fresco yritti kaartaa sivulle kun lähetin taaimmalle. Sitten kokeilin eri taktiikkaa eli lähetin sen eteenmenon käskyllä ja alkumaneereilla. Toimi! Muu ei sitten juuri toiminutkaan, ei katso käsimerkkejä eikä hae kunnolla pöytiä kun niitä on siirretty eri paikkoihin. Talven projektiksi voisikin ottaa opettaa koko homman uusiksi. Ensin käsimerkki, koiran katse oikeaan suuntaan ja sitten vasta käsky lähteä.

Lisänä otettiin eteenmeno, ryömiminen ja putki, ei ongelmia.

Vähän agia molempien kanssa, ok. Frescolle keppejen sisäänmenoa niin että olin itse jo menossa keppejen sivulla, onnistui hyvin. Pennillä sisäänmenoa ihan normaalisti, välillä toimi ja välillä ei. Pennin kanssa myös perustokoa eli seuraamista, luoksetuloa, kaukoja. Oli hyvä. Muutama ohjattu nouto ilman merkkiä. Tuo oikean vaikka välillä yritti keskelle, korjasi hyvin. Puree vaan kapulaa ihan pirusti tuodessa eli vauhtia ja määrätietoisuutta pitäisi lisätä. Vieläköhän tuota jaksaa alkaa korjaamaan kisat mielessä vai treenataanko vaan lämpimiksemme ?

Kotipihalla Frescon kanssa Ismon avustuksella muutama kantaminen. Se painaa kyllä ihan liikaa minulle. Ismolta rimpuili kerran irti ja toisen kerran yritti. Kielsin kauempaa tiukasti, toimi.

Luoksetuloja siellä ja täällä niin ja noin. Parhaiten toimi lelulla apujen kanssa. Ilman apuja älyttömän hidas ja ihan liian varovaisen tuntuinen.

Vilkkupannat ostettu ja kokeiltu. Kiva, näkee aamulenkillä pellollakin missä koirat kulkevat. :)