Kaksi agistarttia Pennin kanssa. Tuloksina 15 ja 10 eli sujuivat ihan normaalin kaavan mukaan. Huoh.

Ekana hyppäri. Ennen keppejä rima alas. Tuo meni ihan minun piikkiini, annoin käskyn riman päällä ja varmaan vielä kumarruinkin. Enkä silti saanut koiraa ekalla kepeille sisään, meni about kolmannesta välistä. Toisella yrityksellä ok. Lisäksi vielä viimeinen rima tippui.
Muuten kiva sujuva rata. Ja tuloksena siis tuo 15 jolla sijoituttiin sijalle 15 ja saatiin ATD:n 15-vuotisjuhlapalkinto eli narulelu Pennoselle. Kerrankin tuli tehtyä sopivasti virheitä. ;)

Sitten agiradalle. Eka rima alas. Ennen keppejä otin tiukasti haltuun ja menikin oikeasta välistä sisään - vain tullakseen samantien ulos. Ja ei kun alusta, nyt sujui taas ok. Kontaktit teki mutta vähän nippanappa, räkytti pinnoilla eikä pysähtynyt kunnolla.
Tulos 10 ja sijoitus about 13 eli huti parilla sijalla.

Kummassakin startissa varasti lähdössä, taitaa lähteä liikkeelle kun alan kääntymään sitä päin. Pitäisi korjata tuotakin muttei oikein löydy motivaatiota.
Se sanottakoon että agility Pennin kanssa on nykyisin kisoissakin melkoisen mukavaa, tehdään sujuvia ratoja yhdessä ilman vääriä esteitä ja enimmäkseen ymmärretään toisiamme. Paitsi kepeillä. Ja olisi tietysti vielä mukavampaa jos rimatkin pysyisivät ylhäällä, nythän niitä tippuu jokunen ihan poikkeuksetta.

Iltapäivällä mutsille syömään. Aika vilinää, broidin perhe poikineenkin oli siellä. Hienosti ovat koirat vauvan ja Jimin kanssa. Penni vähän varoo Jimin syöksyilyjä mutta reagoi tuohon vain nätisti väistämällä. Jonne-vauva tuntuu tykkäävän koirista tosissaan, naureskelee niille ja tarraa turkkiin.