Ja sori niille joille olen väittänyt sitä ysikuiseksi jo viikkokaupalla. Menee jo laskut sekaisin.

Korkeutta sain nyt 55 cm ryhdikkäänä pää ylhäällä seisten. Tuskin tuo kamalia on kasvanut, voi olla mittavirhettäkin nyt tai aiemmin. Painoa sama kuin viime kuussa.

Viralliset potretit:
2144145.jpg

2144147.jpg

Juu, korvat ovat aika lennokkaat. Etenkin tuo vasen.

Musti on äänekäs poika. Se haukkuu myyrille kun se kaivaa niitä pellosta ylös. Se toitottaa Pennille ja Frescolle vapaana lenkille lähdettäessä ja joskus pihalle päästettäessä. Se toitottaa satunnaisesti muutenkin. Ja se haukkuu ja murisee leluilleen leikkiessään.

Musti haukkuu myös kun teen muiden kanssa hommia. Silloin toitotus yltyy ihan älyttömästi, Mustia ärsyttää ihan satasella että muutkin kun Hän pääsevät koulutettavaksi. Kun Musti päästetään tarhasta pihatreenejen päätteeksi, sen tekisi mieli eliminoida koko toinen koulutettava. Silloin saa itse olla kohtuutarkkana ettei tilanne pääse kiihtymään liikaa ja pikkumaestro höykkyyttämään muita.

Musti hiljenee kyllä kivasti jos olen itse sen kanssa kontrolloimassa sitä. Se ei myöskään hauku (tai juuri vingu) itse töitä tehdessään.

 

Musti se leikkii edelleen paljon itsekseen. Jos on tylsää se kantaa leluja sohvalla lojuvan emännän syliin ja haastaa leikkimään. Tai heittelee ja järsii leluja itsekseen. Aamuisin se vinguttaa pallojaan ja pehmolelujaan niin että me muut kaivataan korvatulppia. On muuten eka koira minulla joka tosiaan nauttii vinkulelujen vingutuksesta. Päivällä lelukopan sisältö on levitelty pitkin huonetta eli silloinkin ilmiselvästi leikitään.

Yksinolotuhoja ei ole tullut niiden parin ovenkarmin lisäksi. Niissäkin on nyt rautavahvikkeet (:D) joten niitä ei tule järsittyä enempää.
Kerran Musti on ollut jo pätkän vapaana ihan koko kämpässäkin yksinollessaan.

Treenit jäljen ja haun suhteen ovat talvitauolla. Agility aloitettiin ja hauskaa on. On tehty hyppyä (=siivekkeitä), siivekkeen kiertoa eli hyppyä takaa, putkea, rengasta ja vähän keinua sekä ihan vähän pöytää. Musti tykkää !
Tottista on tehty Frescon siivellä vähän aktiivisemmin kuin aiemmin ja tulostakin näkyy. Perusasentoon tulo on parantunut ja käännökset paikallaan ovat muotoutumassa. Luoksetulo on kohtuullisen kivalla mallilla ja noutokin tulossa, palasia pitää vielä yhdistellä. Maahanmeno suht ok liikkeestä ja sivulta.