Pennin kanssa. Ja eipä kulkenut homma yhtään paremmin kuin aiemminkaan.

Ensin hyppäri jolta 20. Varasti lähdössä, jäin itse pahasti jälkeen neljän esteen suoralla jossa tippui rima ja jonka jälkeen kepeiltä tuli kielto, omakin moka kun en ehtinyt viemään kunnolla. Jatkossa vielä yksi rima alas ja yksi kielto, tuo taas suoran jälkeinen oma moka kun en ollut siellä missä piti. Ei fiilikseltään mahdottoman pahan tuntuinen rata kuitenkaan. Vaan kepeille olisi kyllä saanut hakea ihan itsekin, ei ollut niin vaikea kulma.

Seuraavaksi agirata jolta hylly kun en jaksanut alkaa toista kertaa korjailla keppejä. Alla ehkä yksi rima ja kaksi kontaktivirhettä, hyppäsi sekä puomilta että keinulta sivulle juuri ennen kontaktia. Tuo on ärsyttävää, hidastaa nätisti mutta kun itse ehdin lähelle, se hyppää esteen sivuun pois päin minusta. On tehnyt tuota silloin tällöin aina, joskus hyppää vielä takaisin esteellekin. Treeneissä tuota ei ilmene koskaan. Olen kokeillut viedä itse kauempaa jos paineistuu mutta ei tunnu auttavan. Ja tosiaan ei tee tuota läheskään joka kerta, joskus hyppää suoraan eteen ja joskus sitten jopa odottaa.
Kepeille ei hakenut ollenkaan, helppo lähestyminen jonka olisi pitänyt onnistua. Koira ei tuntunut juurikaan keskittyvän hommaansa.
Lähdössä yritti varastaa mutta sain käskettyä takaisin istumaan.

Turhauttavaa. Treeneissä homma kulkee ihan kivasti, kisatilanteessa taas ei. Varmaan omaakin mokaa, en ohjaa tarpeeksi tiukasti ja selvästi.

Jäätiin vielä katsomaan kakkoset, pojat saivat makailla radan reunalla ja ihmetellä. Frescokin pysyi suht rauhallisena vaikka muut tekivät sen lempilajia.

Hyvät kisat, kaksi rataa pyöri yhtä aikaa ja homma oli nopsaan ohi vaikka tehtiin kaksi starttia. Lisää tuollaisia, kiitos HSKH !

Isä ja poika vahtivuorossa: