Kaksi starttia Pennin kanssa. Eka meni ihan pipariksi, 40 ja pari sekkaa yliaikaa. Rimoja lenteli oikein urakalla ja muitakin virheitä tuli. Penni ravisteli aamulla päätään ja piti toista korvaa "huonosti", tuo taisi vaikuttaa hyppäämiseenkin koska koira ei vaikuttanut ollenkaan omalta itseltään.

Käytiin radan jälkeen lenkillä ja pohdittiin että kannattaako toista starttia edes juosta jos koira ei ole kunnossa. Lenkin jälkeen korvan asento näytti normaalimmalta joten ei kun radalle. Kielto kepeiltä ja yhdeltä aidalta radan loppupäässä kun en kääntänyt tarpeeksi putken jälkeen. Muuten kiva rata, ei riman rimaa alas. Reilu sekunti yliaikaa tuoltakin. Ei me siellä pahasti pyöritty ja edettiin muuten ihan kivan reippaasti eli ei tainnut olla turhan löysät ajat.

Kisojen jälkeen Espoon Puolarmaariin Aussie Openiin missä käytiin luovuttamassa verinäytteet Hannes Lohen geenitutkimukseen. Tapahtumassa kerättiin upeasti yli 100 verinäytettä ! Tosi hieno juttu.
Muutenkin oli kiva käydä paikan päällä, tavattiin paljon tuttuja ja paapottiin taas Terhin pentusia jotka nekin olivat mukana haistelemassa näyttelyilmapiiriä.

Kaiken kaikkiaan Penni yllätti käytöksellään tänään. Alussahan se jaksoi vähän härrätä ja kiljua mutta rauhoittui varsin nopeasti sekä kisoissa että Openissa. Varsinkin jälkimmäisessä, siellä se jopa makaili jaloissa jo ihan alkuvaiheessakin.