Ojangon epävirallisissa agikisoissa Pennin kanssa. Odotti nätisti lähdössä, ohjautui suht kivasti ja tiputtikin vain yhden riman. Kerran meinasi eksyä puomille aidan sijaan ja tuossa hötäkässä kiersi kyseisen aidan. Mutta kontaktit, argh. Sama kuin edellisissä kisoissa, ei korvaansa väräyttänyt hidastaakseen vaan loikkasi korkealta ja jatkoi seuraavalle esteelle. Otin uudestaan puomin kontaktille, tosin oli jo ehtinyt tehdä seuraavan putken. Aalla tein kokonaan uusiksi, nyt pysähtyi.
Näin se säilyy maailmassa tasapaino kun Taarna nyt tekee kontakteja (myös Sarin kanssa kisoissa, hurjasti onnea !) niin Penni sitten ei.
Mutta muuten meno oli hauskaa, koira eteni määrätietoisesti ja irtosi hienosti.

Mustillakin oli hauskaa, se kävi päivällä silmätarkissa. Paikallaan pysymisessä joutui kuulema "vähän" avittamaan, olisi ollut pennellä kiire tutkia eläinlääkärin vastaanottotiloja. Ja niin, silmissä siis kaikki kunnossa. :)

Eilen Musti pentutestattiin. Vieras paikka tai testaaja ei ujostuttanut yhtään, ei kun mukaan vaan ja hommiin. Paperitolloa olisi noutanut pidempäänkin. Selällään makuu ei kuulema huvittanut niin yhtään. Ääneen reagoi toki mutta meni heti katsomaan rämähtäjää, sen kummemmin asia eikiinnostanut. Isolla pyyhkeellä taisteltiin ja lopuksi sitä myös astuttiin.
Eli huumorintajuinen, taistelutahtoinen ja dominoiva Musti sieltä olisi kuulema ylihuomenna torstaina tulossa.