Taas on jäänyt kirjoitukset vähiin. Ollaan lenkkeilty, treenailtu pienimuotoisesti tokoa lähinnä Frescon kanssa ja touhuttu pihalla.

Torstaina käytiin AgiTokolassa Pennin agitunnilla. Keppejen sisäänmenoa lukuunottamatta homma kulki ihan kivasti.
Agin jälkeen pojat Fresco ja Musti pääsivät lenkille Tiinan Dasin ja Rauhan kanssa. Kivaa oli, varsinkin Mustilla joka sai muitakin kiusattavia kuin isänsä. ;)

Lauantaina käytiin Herttoniemen raunioradalla pikkuporukalla treenaamassa. Frescolle kolme maalimiestä umppareissa. Ensimmäisestä otti hajun n. 20 metrin päästä, suoraan piilolle ja nätti ilmaisu. Piilona syvä kaivo metallikannella.
Toinen piilo tyhjän alueen etsinnän jälkeen lentokoneen raadossa isossa puulaatikossa. Varmisti aika pitkään ennen ilmaisun aloittamista. Ihan hyvä noin, ei kuitenkaan lähtenyt piilolta.
Kolmas suht lähellä ekaa kaivoa pitkässä betonibunkkerissa jossa metalliovi. Ei ottanut hajua kauempaa mutta kun lähetin sen tarkastamaan ympäröivää kasaa, haistoi maalimiehen. Tarkensi nopeasti ja ilmaisi nätisti.
Kiva treeni, Fresco oli aika rauhallinen mutta teki asiallisesti hommia, löysi ja ilmaisi hyvin.

Mustille muutama peräänlähtö ja ah pennellä oli taas kivaa ! Kiipeili kasoillakin kuin vanha tekijä. Ei olisi kyllä tarvinnut, maalimiehet olivat ihan tasaisella.

Muutama kuva viikonlopulta:

Ollaan jo melkein pelkkää jalkaa -vaiheessa:

Leiki mun kaa, äijä !

Pennikin innostui lauantaisella lenkillä leikkimään Mustin kanssa ensimmäistä kertaa. Oli Musti vähän ihmeissään kun sillä pyyhittiin metsänpohjaa ja vaihteeksi joku muu oli äänekkäämpi kuin Hän Itse. Pennilla kun on aika riehakkaat leikit kun se pääsee vauhtiin.

Nuupin uusimmat lapsenlapset, kolme kipaletta sinisiä brittivekaroita, näkivät päivänvalon tänään. :) Onnea Feronian kissalaan !
Alkuviikosta piti tulla toinenkin pentue lisää Nuupilaisen sukuun mutta valitettavasti koko pentue kuoli vastoinkäymisten seurauksena. :(

Meillä on kissankasvatusrintamalla hiljaista vielä hyvä tovi. Musti vie tällä hetkellä kaiken ylimääräisen tarmon ja ajan niin tehokkaasti että odotellaan suosiolla ainakin loppuvuoteen ennen minkäänlaisia astutussuunnitelmia.

Tsekkipoika Tenkanen on kotiutunut erinomaisesti. Valokin sietää sitä alkuvaikeuksien jälkeen jo oikein hyvin ja nuo kaksi leikkivät kunnon painileikkejä ja rallaavat pitkin kämppää. Vanhempien kissojen kanssahan ei mitään hankausta ikinä ollutkaan. Koiratkin alkavat Tenkasen mielestä olla jo ihan kivoja ehkä Mustia lukuunottamatta. Musti kun punkaa aina ihan pentuparan päälle tutustumaan.