elikkä keskiviikkokoulutukset raunioilla, Ojangossa ja muuallakin. Olen noita vetänyt sen verran monta vuotta haun lisäksi että nyt alkoi kaivata vähän taukoa. Toisaalta taas hommaa on jo melkein ikävä, se on ollut mukavan vaihtelevaa ja ryhmän koirakot ovat mahtavia. :) Onneksi osaa vielä näkee mm. hakutreeneissä.

Mutta asiaan, tänään tehtiin vielä kaupunkietsintää Keravalla. Tällä kertaa touhuttiin oikein isolla käytöstä poistetulla sokkeloisella parkkipaikalla jossa ei ollut valoja. Reunoilla metsää ja keskelläkin puskaa.

Frescolle kuten kaikille muillekin koirille neljä maalimiestä. Into oli ihan kamala ja ääni ja vetäminen sen mukaista. :D Hiljeni kuitenkin kivasti käskystä kun lähdettin hommiin. Maalimiehet löytyivät ja tulivat ilmaistua vaivattomasti eli kiva kauden päätöstreeni. Vaikeuksia oli vaan ohjaajalla joka yritti pysyä pystyssä jäällä kun koiruus veti liinassa vallan vimmatusti. Välillä oli pakko päästää irti.

Fresco on ollut vapaana ihan pikkupätkiä itsekseen, ei vielä ollenkaan Pennin kanssa. Liikkuminen on rajoitettu rauhallisiin hetkiin, ei kummempia revityksiä. Toistaiseksi ei ontumista. Perjantaina aletaan päästää enemmän vapaaksi ja jännitetään pysyykö liikkuminen puhtaana.