Treeneissä kouluttajana Heli. Haastavan tuntuinen ratapätkä jossa taas ihan uusia jippoja joita harjoiteltiin apuohjaajan ja lelun avulla. Suurin ahaaelämys liittyi tällä kertaa palkkaamiseen. Koiraparkaa on palkattu agilityssä viimeiset kolmisen vuotta pelkällä namilla. Miksi ? Tuo tykkää leluista kuin hullu puurosta. Jatkossa taas ehdottomasti lelu käyttöön.
Agitunnin jälkeen Mustilla oli taas treffit Zulin kanssa ja molemmilla korvat ihan kateissa. Painivat keskenään ja olisivat painineet maailman tappiin vaikka me omistajat olisimme häipyneet kokonaan paikalta. No, pieniähän ne vielä ovatkin, leikki on lasten työtä.

Alkuviikosta ollaan haettu Mustille uusia kokemuksia. Maanantaina se oli lentokentällä mukana hakemassa (yhä nimetöntä) kissanpentua kotiin. Ei pelottanut, kelli selälläään ja leikki remmillä kun odoteltiin Kristiinaa koneesta. Liukkaat lattiat olivat kivat, niihin pentu otti tuntumaa liukumalla perässä roikkuen suulla remmissä kiinni. :D Hauskaa näytti olevan.
Keskiviikkona käytiin Sisulla Savijärven kartanolla viemässä soraa. Pikkumies nukkuu autossa kuin autossa, ei haittaa vaikka kuorma-autossa ääntä ja liikettä on huomattavasti enemmän.

Jonkunlainen herkkyyskausi on kyllä selvästi menossa tai tulossa. Muutaman kerran penne on jäänyt kuuntelemaan jotain ääntä ja poistunut hetkeksi paikalta. Ei jää tosin miettimään noitakaan ja on heti menossa mukana kun aletaan vaikka leikkiä. Seuraavan kerran kuuluessaan ääni onkin jo ihan ok.

Ollaan edelleen opiskeltu ihan pikkujuttuja. Kohta voisi ottaa muutaman ihan vakavammankin liikkeen opetukseen. Jälkiä tehdään edelleen, tosin ruokahalu on niin kova että eteneminen on joko liian nopeaa tai hidastettuna remmissä roikkumista. Pitäisi ruokkia tuo ennen jälkeä mutta ruokamäärä on niin onnettoman pieni ettei siitä oikein riitä. Eikä tuon nälkä tunnu syömisestä edes laantuvan.
Jäljen suhteen pitäisi pyytää apua joltain osaavammalta, me ei oikein edetä tässä itseksemme.

Frescon kanssa ollaan tehty tunnaria, se siirrettiin nyt jopa ulos. Tuntuu toimivan paremmin kuin sisällä, olisiko vähemmän häiritseviä hajuja tai jotain ? Seuraavaksi pitäisi ottaa ylimääräiset kapulat pois, alkaa tehdä rivejä ja jonoja ja ottaa muihin kapuloihin vieras haju mukaan.
Ruutua tehtiin muutaman kerran, toimii kunhan siellä on lelu. Kaukokäskyt muotoutuvat pikkuhiljaa edelleen. Jos loppukesästä jopa kisaamaan ? Hiljaa hyvä tulee, johan me ollaan henkisesti valmistauduttu voittajaan kaksi vuotta. :D

Tiistaina Frescolle esineruutu. Toimi erittäin hyvin, 50 x 20 suikaleessa kolme esinettä, edessä, keskellä ja takana. Kolme pistoa ja kolme esinettä. Kaksi ekaa nousi suoraan, kolmas ihan hetken tarkentamisen jälkeen. Hieno Rekku !
Keskiviikkona n. 200-metrinen jälki Kuusisaaren takanurmikolle. Kolme keppiä, kaksi esinettä. Vauhtia riitti mutta kaikki nousi mikä pitikin ja jäljellä pysyttiin. Ei huono.

Kuvassa Musti ja huolellisesti valittu nukkumapaikka. Uskaltakaapas häiritä !

Pennillä oli viikonloppuna joku omituinen vuorokauden ripuli. En raaskinut karsia sen runsaita pershöyheniä joten se sai näin hienon kampauksen: