Yritetään nyt päästä takaisin tavan rytmiin, jos ei ihan treenejen suhteen sentään niin edes bloggauksen. Työelämärytmissä ollaan jo mutta sen suhteen ei minun haluamisiani ole paljon kyseltävä, mentävä on.

Maanantaina lenkkeiltiin vähän pitkästä aikaa koko katraalla. Mustilla valjaat. Vähän köhähti kun erehtyi vetämään eli ei, ei ole täysin kunnossa vieläkään.
Virtaa riitti ja remmilenkkeily oli taas ei ihan niin kovin kauniin näköistä. Vaan hätäkös tuossa, ei täällä periferiassa kukaan katselekaan.
Tottista vähän keittiössä ja myöhemmin jopa pihalla kun pakkanen on lauhtunut. Pihaseuraamisessa M edisti, muuten kivaa. Fresconkin kanssa tehtiin pihalla, oli ihan intopiukeana vaikka jankataan tylsästi vain samoja pk-liikkeitä. On se vähän uros. :D

Tiistaina Fian kanssa lekuriin veritesteille ja rokotuksille. Ja oi että voi olla kissi kiltti. Tuo melkein ojensi tassua ja sanoi että ottakaa kun tuli verinäytteen aika. Ei räpsynyt eikä rimpuillut yhtään, ei vaikka vieressä ihmetteli piikkikammoinen Musti. Fiahan ei ole koirien kanssa ollenkaan tuttu eli olisi voinut säikkyäkin.
Ja Musti oli mukana köhänsä takia joka taitaa olla jotain kurkkuperäistä. Köhäisee remmissä kanssa kun vetää, yllätys yllätys. Lekuri kuunteli huolella keuhkot, ei mitään epänormaalia. Imusolmukkeet vähän turvoksissa, ehkä kurkkutulehdus ja tervetuloa antibiootti kuuri jonka myötä hyvästi kahdet seuraavat agikisat.
Kyllä meitä ny koetellaan, ei varmaan päästä starttaamaan about ikinä.

Vietiin samoin tein Fia kotiin Espooseen. Nyt vaan odottelemaan josko astutus olisi tärpännyt. :) Odotan kyllä tuota pentuetta tosi mielenkiinnolla, kummatkin vanhemmat ovat tosi mukavia ja mutkattomia luonteita ja varsin rodunomaisen näköisiä ilman isoja virheitä.
Veritestitulokset tulivat tosi nopsaan parissa päivässä. Veriryhmä on B eli käsinruokintaa taas tiedossa, Nuupihan on A.

Illalla Musti sanoi ekaa kertaa ei jollekin kädestä annetulle nimittäin ab-napille. Pistin sitten ruoan sekaan josta vielä siilasi sen erilleen. Ahneus kuitenkin voitti ja kun kupissa ei enää muuta ollut, hotkaisi se lääkkeenkin parempiin suihin.

Ja niin, tulihan Musti punnittuakin. Painoa on 24,8 kg.

1263548626_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskiviikkona taas vähän lenkkeilyharjoitusta ja tottista pihalla. Täytyy kerrankin sanoa että jopa minä olin oikein tyytyväinen Mustin tottistamiseen. Vähän edessähän se seuraa (nillin nillin) mutta kaikkiaan näyttää kivalta. Liikkeitä pitäisi ottaa lisää repertuaariin.

Torstaina pitkän harkinnan jälkeen agitreeneihin. Ei köhimistä eilen eikä tänään, ei treenissä eikä muualla. Hyvä !
Agissa piiitkästä aikaa oli sikakivaa, niin Mustilla kuin kartturillakin. Kartturi tykkäsi lyhyehköltä radalta tehdystä nollasta, Musti taas tykkäsi muuten vaan. Kouluttajana oli Anne Savioja jota soisi tapaavansa tuossa roolissa vielä jatkossakin.

Perjantailta 12-vuotisonnittelut Tassulähteen E-pennuille ! Voitto, Essi, Konsta ja Patton ovat ihkaensimmäiset Tassulähteen britit. Pentueet A-D olivat birmoja ja maine cooneja.
Myös Peppi-äiti onnittelee. :)

Lauantaina kävin vieraissa eli tutustumassa rexeihin. Olipa vaan huisaa ! Että voi kissaroduissa olla eroja. Lisää tuon reissun tuloksista ensi viikolla. ;)

Illalla kotitottista keittiössä. Ei kai mitään kummempaa kun ei jäänyt isompia mielikuvia.

Sunnuntaina aamulla lähdettiin poikain kanssa mukaan isännän kahvireissulle ja sieltä kaupunkilenkille ihmisten ilmoille. Tuota voisi meidän maalaisten kanssa tehdä vähän useamminkin vaikka eihän noilla vaikeuksia siellä ole, Frescokin kun on kaupungissa elänyt monta vuotta.
Iltapäivällä tottista pihalla. Mustin kanssa otettiin ohjelmaan liikkeestä istuminen joka etenikin hyvin. Nouto pyki, palautus ei ollut kovin määrätietoinen ja sitä kautta mukaan tuli pään ja kapulan heiluttelua. Frescon intopinkeänä.

Sunnuntainahan piti olla Mustin kanssa Kirkkiksen agikisoissa mutta köhän takia nekin piti perua. To pe oli täysin yskimätöntä, la köhäsi kerran kun räyhäsi isänsä kanssa pallosta ja su muutaman kerran kun lähti vähän turhan innoissaan lenkille noutajahihnassa.