Lämmintä +26 ja tuomarina oman linjansa pitävä tiukka Ralf Björklund. Vähän jopa mietitytti jos olisi jäänyt kotiin.

Mentiin kuitenkin.

Paikallaanmakuu 9,5, oli vähän nuuskinut maata. Liikkeen jo loputtua outo juttu, Musti karkasi miljoonaa kohti piiloa. Tuli huutamalla takaisin mutta kyttäsi sinne koko ajan. Luuliko se onneton että jätin sinne palkkaa tai jotain? Moista meillä ei ole kyllä ikinä tehty. Tai ehkä se alkaa oppia että jättipalkka kokeen jälkeen on autolla ja tuo on osa oppimisprosessia? Mitä lie.

Seuraaminen 10. Vähän edessä oli kyllä koko ajan mutta kiva että tuomari tykkäsi noinkin paljon.

Liikkeestä maahan 6. Jäi taas (kolmas kerta kokeessa peräkkäin) istumaan mutta näin sen syrjäsilmällä ja toisella käskyllä meni maahan.

Luoksetulo 5. No, nyt jo hidasti vähän pysäytyskäskyllä, viimeksihän ei tehnyt sitäkään. Äh, tuo on taidettu tärvätä jo kisojen osalta, ehkä vaihdan käskyä. Treeneissä pysähtyy joka kerta, tosin valuen sielläkin.

Liikkeestä seiso 10.

Nouto 10. Oho.

Kaukot 6. Liikkurilla asennot paperilapuilla joiden rapinaa Musti kääntyi katsomaan molemissa istumaannousuissa joihin siten kaksoiskäskyt. No, eipä ole kyllä moista treenattukaan. Pitänee.

Estehyppy 8. Istui vähän hitaasti ja tuli suoraan sivulle takaisintullessa. Toinen kerta jälkimmäistä, great.

Kokonaisvaikutus 8.

Isoa plussaa kympit tiukalta tuomarilta ja se että koira toimi ihan normaalisti, ei merkkiäkään viime kokeen hyytymisestä.

Miinusta loppupisteet 157,5, vähästä jäi ykkönen kiinni. Uutta putkeen siis vaan.