Pelkkää lenkkeilyä. Sunnuntaina pitkä metsälenkki Sarin ja laumansa kanssa. Muutama koira nähtiin, homma hyvin hallinnassa. Tuon jälkeen Aijalle katsomaan Nuupin G-kakaroita. Nättejä !

Maanataina käytiin Ismon Ruduksen monttujen takana metsäautoteillä pilkkopimeässä. Näköjään olivat sieltäkin hakanneet metsää. Minkä verran lie, pimeässä ei nähnyt. Pitää käydä valoisalla joku päivä. Koirat vapaana eli ei stressiä remmeistäkään. Jännästi kulkivat pimeässä lähempänä kuin yleensä. Vai johtuiko tuo fiilis vaan siitä ettei niitä nähnyt kun olivat kauempana ? ;)

Tiistaina pitkä remmilenkki. Meni yllättävän hyvin, Penni ei ollut erityisen kiihtynyt missään vaiheessa. Kerrankin tuntui että sen kanssa oli henkinen yhteys lenkillä ja kommunikointi meni perille puolin ja toisin. Hyvin harvinaista sen kanssa remmissä lenkkeillessä.

Puhuttiin Annen kanssa että aloitetaan taas tottistreenit Metsolla maanantaisin. Tulee tarpeeseen, me ei olla tehty mitään tuolla saralla kuukausikausiin. Kohta on taas kesä ja kisakausi ja sitä herää huomaamaan ettei mitään ole tullut opetettua vaikka piti. Talvella kun on olevinaan aikaa. Vaan ei näköjään viitseliäisyyttä.