Kävin tsekkauttamassa Frescon kun oli viikko sitten niin jäykkä. Lihakset hyvässä kunnossa ja kaikki liikkuu niinkuin pitääkin. Pienenpientä sanomista oikealla puolella, kuulema yleistä treenikoirilla joilla tehdään paljon hommaan niin että koira on vasemmalla.

Jatketaan kuten ennenkin. Välillä voi käydä tsekattavana jos siltä tuntuu mutta nyt isompiin hoitoihin ei tarvetta. Hyvä hyvä. :)

Ja loppupäivä saadaan ihan luvan kanssa maata jotta hoidosta saadaan kaikki irti. Ollaan siis lomalla, töihin vasta ensi viikon tiistaina.

U-pennut saivat nimet ja oman sivun nettiin. Pojat kasvavat kivasti ja ovat tietysti aivan ihania. :) Uusi kamerakin on jo tilauksessa eli kohta saadaan toivon mukaan kuviakin. Uninuttu on väriltään klassisen oikeaoppinen van mutta Uusi Kuu omaa sen verran cremejä länttejä kropassaan että saapa nähdä rekisteröinkö sen harlekiinina vai vanina. Pitää vielä vähän pohtia ennen kuin laitan paperit menemään.

Simppa voi paksusti. Ja mikä ettei voisi, tällä viikollahan senkin pitäisi synnyttää. Alkaa taas jännittämään. Voi kun homma menisi paremmin kuin sen kanssa viime kerralla. Silloinhan eka pentu oli jumissa ja käytiin eläinlääkärissä hakemassa apua että se saatiin ulos. Leikata ei onneksi jouduttu silloinkaan. Ja kovasti vaikeuksiahan pikku Helmillä oli kasvaa alussa vaan onneksi lähti, siitä kun kehittyi vallan hieno kissa. :)