Pikkuporukalla lentoaseman lähellä. Osaavammille lähinnä ilmaisutreenit, pienemmille tuulihakua.

Meiltä ensin Fresco. Pursusi taas intoa kun mentiin radalle. Eka maalimies oikealla maastopeiton alla, noin 30 metrissä. Meni ok, ilmaisu 30-40 haukkua ja palkka. Toinen vasemmalla, ei ainakaan pidemmällä kuin eka. Taas ok, otin hallintaan, lähdettiin kävelemään ja palkkasin itse.
Kolmas taas oikealla, lähetin samalta kohdalta kuin ekalle. Maastopeitto jätetiin ekalla puuhu roikkumaan ja maalimies siirtyi alle kymmenen metriä eteenpäin radan suuntaisesti. Fresco lähti suoraan, meni vähän peiton ohi, pysähtyi ja kääntyi palaamaan takaisin. Sai pari metriä edettyään hajun maalimiehestä, meni sinne ja ilmaisi nätisti ja pitkään. Mielenkiintoinen kokeilu, toinen koekaniini nimittäin ilmaisi pontevasti maastopeiton.
Neljäs maalimies taas vasemmalla, alle kymmenen haukkua ja palkka.

Keveähköt treenit Frescolle senkin takia että se varoo taas rikkojalkaansa. Viikon lepo hoitolassa ja sen jälkeinen revittely taisivat olla liikaa. :( Otetaan rauhassa vähän aikaa ja katsellaan.

Mustille tuulihakua, neljä maalimiestä. Otti hienosti hajun parinkymmenen metrin päässä maalimiehestä jolloin päästin irti. Hakukaaret pienenivät koko ajan loppua kohti. Motivaatio ja ruokahalu olivat tavan mukaan kohdallaan. Hieno pikku-Rekku !