Pelko pois, tällä kertaa ei puhuta Säästöpossu-Frescon sisuksiinsa kilauttelemista kolikoista vaan Tassulähteen D-pentueesta. Onnea syntymäpäivän johdosta Mimmi, Dina, Demi ja Dinga ! Ihanaa että tytöt ovat saaneet olla terveinä ja elää pitkän elämän. Toivotaan että vuosia on vielä paljon edessä.
Sivumennen sanoen, niiden emon Mimmun kahdesta pentueesta ovat tietääkseni vielä kaikki kahdeksan pentua hengissä. Mimmu itse lopetettiin kesällä 2006.

Lähetin tällä viikolla kaikille kasvateilleni joulukirjeen kuten tavallista. Kerron siinä vuoden tapahtumista kissalassamme. Tämän on mielestäni mukava traditio jonka seurauksena saan usein uutisia niistäkin kasvateistani joista harvemmin muuten kuuluu. :)
Harmi vaan että aina välillä jokunen kirje tulee takaisin merkinnällä muuttanut. Aina en saa uutta osoitetta tietooni ja näin yhteys muutamaan kasvattiini onkin kokonaan katkennut. :(
Vaan tuo lienee väistämätöntä, noitahan on jo syntynyt 68 kappaletta tämän 12,5 vuoden aikana.

Nätti kuva Valosta viime viikolla:

Rufismiahan tuolla riittää mutta muuten tyttö on nätti kuin mikä. Luusto etenkin on jotain aivan ihanaa.

Tänään illalla oltiin Pennin kanssa agitreneeissä. Olikin sikakivaa, pelattiin blackjackiä agiesteillä, koirien avustuksella tietty. Eri esteillä oli eri pistearvo ja niitä piti suorittaa oikein niin paljon että arvoksi tuli 21, ei yli. Harjoituskierroksella Penni loikkasi puomin ylösmenokontaktin, muuten rata oli oikein nätti. Sama ekalla kisakierroksella. Toisella saatiin sitten tehtyä rata puhtaasti ja niinkuin oli suunniteltukin. Ratavalintani oli helppo ja suoraviivainen mutta silti olin tosi tyytyväinen Penniin, se teki puolikkaat kepit joka kerta eli kolmesti virheettä eikä tiputtanut yhtään rimaa koko tunnilla.
Käytös ja keskittyminenkin oli parempaa, se alkaa tottua ryhmän koiriin eikä enää kyttää niitä yhtä paljon kuin alussa.
Ensi viikolla koulutuksissa onkin joulutauko ja sen jälkeen jatketaan Annan opastuksella.

Frescoa on liikutettu remmissä päivittäin puolisentoista tuntia ja tuon lisäksi pikkupätkiä vapaana. On juossut lenkin jälkeen pihalla jopa Pennin kanssa noin 10 min kerrallaan. Ontumista ei ole tällä viikolla näkynyt.
Vaan älkää vielä hihkuko, kyllä se sieltä tulee, arvaan minä.