Illalla tottistreenit, mukana muutama koira hakuporukasta. Ensin vähän kaupunkikävelyä, Pennikin pysyi kiitettävästi nahoissaan kun sai ensin kiljua pahimmat pois peräkoukussa kiinni.
Frescon kanssa luoksetuloa ja noutoa (palautus) alamäkeen. Sujuivat hyvin, vauhtiakin löytyi. Kapulalle menee innolla, ylämäkeen painoi niin että sora vaan lenteli. Muutama ruutu, hyvä. Lelu ruudussa odottamassa. Virityssana toimii hyvin, koira etsii ruudun sillä.
Molempien kanssa vähän aita-agia pitkällä suoralla aidalla, sylkkäreitä ja poispäin irtoamista. Ihan näppärä treeni tuokin. :D
Frescon kanssa vielä lopuksi sivulletuloa joka oli yllättäen ihan hukassa. Johtuiko sitten lelusta vai mistä mutta tuo ei kuunnellut yhtään ja tuli sivulle ihan mihin asentoon milloin sattui, vähemmän kuitenkin suoraa. Pitää kiinnittää huomiota tuohon.

Lauantaina käytiin moikkaamassa Mustia Sarin kanssa. Mukava reissu ja ihana pylleröpoika, :) Reippaan tuntuinen vauvakoira. 
Kuvia löytyy Sarin albumista.

Sunnuntaina oli aivan ihana ilma. Aamusta käytiin koirain kanssa pitkä metsälenkki, sitten oleskeltiin pihalla ja puuhailtiin kaikkea pientä.
Iltapäivällä VAPEn kouluttajakokoukseen. Ai niin, ennen sitä tehtiin vielä Frescon kanssa kevään ensimmäinen jälki. Tasainen kuivahko kangasmaasto, jälki ehkä 150 m. Helppo uun muotoinen kaarre, kaksi keppiä. Jana tökki mutta kun jäljelle päästiin niin homma alkoi sujua hienosti. Koira eteni tasaisesti, reippaasti muttei (ihan) ryysien, nätisti jäljen päällä. Kumpikin keppi nousi käteen epäröimättä. Hieno Rekku !

Paljon kissisynttäreitä on vietetty, isosti onnea kaikille ! 20.4. Halla ja Hiski seitsemän vuotta, 16.4. Helmi kolme vuotta, 14.4. Valo vuoden, 13.4. Pirre kuusi vuotta ja 12.4. Igor kuusi vuotta.