Ennen treenejä jouluostoksilla Tammistossa jossa Fresco pääsi taas Bauhausiin. Ei löytynyt sopivaa takkia vieläkään mutta pistivät (taas) tilaukseen.

Agility alussa aika kaottiista, rimoja tuli alas enemmän kuin laki sallii. Näköjään homma repsahtaa heti kun siihen ei puutu ensimmäisellä pudotuksella. Muuten kohtalaisen ok, tosin suora muiden esteiden puolelta vietynä ei kertakaikkiaan onnistu. Itsenäinen kontaktitreeni hyvä, mukana kaikki kontaktiesteet.

Ismo treenin ajan Pennin kanssa lenkillä, oli kuulema viimeinen kerta tuota lajia. Tykkäävät käpsytellä mieluummin rauhallisilla paikoilla kun koirakin saa olla enemmän irti.

Lenkki oli varmaan tavallista kamalampi senkin takia että Penni kehitti jo autossa jonkun ihme stressin, ravasi ympäriinsä ja läähätti suupielet korvissa. Yritti jopa tunkea pariin otteeseen etupenkille mitä ei käytännössä ikinä ole tehnyt. Sehän teki tuota viime talvena kun pelkäsi ääniä loskan roiskuessa auton pohjaan. Homma tasaantui kivasti pitkäksi aikaa mutta ilmeni nyt taas. Tosi ikävä juttu, pitää pohtia taas kerran häkkiä autoon, liekö se rauhoittaisi koiruutta. Poistaisi ainakin ravaamisen. Noina stressiaikoinakin ongelmakäytös liittyy vain ajamiseen, keskenään koirat ovat autossa täysin rauhallisina.

Kissirintamalla kaikki hyvin. Pikku-Teet pyllertävät menemään pitkin pesää vaan ulos sieltä ei ole vielä mitään halua. Ikää on reilu neljä viikkoa joten luulisi jo maailman kiinnostavan mutta olkoon kun kerran pesästä noin tykkäävät. :)