Ajeltiin keskiviikkoiltana mökille Rautjärvelle johon jäätiin yöksi. Tulevasta tietämättömät koiraparat nautiskelivat viimeisestä rauhallisestä yöstä ja Penni kävi tietysti uimassakin. Lahdessa oli vielä vähän jääriitettä joten kovin pitkälle ei päässyt mutta tulipa kastauduttua.

1530417.jpg

Aamulla sitten Kiteelle Mustin luo. On se ihana pyllerö. :D Kotimatkalla pysähdyttiin taas mökillä, koirat saivat vähän tehdä tuttavuutta ja jaloitella ennen pidemmän ajon alkua.

1530419.jpg

1530420.jpg

1530421.jpg

Pitkä ajomatka meni hienosti. Kouvolan tienoilla pikkuherra vähän protestoi mutta muuten se lähinnä nukkui. Pari kertaa pysähdyttiin, remmiulkoilut sujuivat mainiosti. Lappeenrannassa käytiin ihan kaupunkikävelylläkin. Päitä kääntyy tiuhaan tahtiin, sen verran söpö tuo on lelukoiralookeineen.

Viikonlopun aikana totuteltiin muihin perheenjäseniin. Nuorimmat kissat Simppa ja Valo eivät ole ennen nähneet koiranpentua ja olivat alkuun vähän järkyttyneitä. Musti on ollut aika kohtelias kissain kanssa, tosin nyt kun alkaa tutustumaan niihin paremmin niin voisi leikkiä vähän hippaakin.
Penni ja Fresco sen sijaan inhoavat tuota syvästi ja välttelevät sitä niin paljon kuin vain suinkin mahdollista. Toivotaan että tunteet muuttuvat tulevaisuudessa.

Parissa agilitykisassa käytiin katselemassa, pennulla ei ollut hätäpäivää. Lähinnä se nukkui ja keräsi ihailuja. Pari pentua tavattiin ja niitä Musti kyllä ihmetteli. Luonnollisesti, eihän se reppana ole ikinä ennen nähnyt aikuista aussieta pienempää koiraa.

Tykkään valtavasti tuon luonteesta. Se on varman oloinen, ei hätkähtele eikä panikoi mistään. Aika itseriittoinen se tuntuu olevan, leikkii ja viihtyy paljon itsekseen. Ruokahalu on ilmeisesti pohjaton.

Onneksi se nukkuukin välillä:
1530429.jpg

1530430.jpg

Ainakin silloin kun ei tapa lajikumppaneitaan:
1530436.jpg

Tai muuten vaan söpöile:
1530437.jpg